Dezavantaj ar fi pretul examenului, atat! Examenul egaleaza bacul( 10), diploma obtinuta e valabila toata viata, iti e folositoare la obtinerea unei burse in strainatate, la angajare (in anumite domenii unde se cere engleza)conteaza foarte mult. Conteaza si la admiterea in facultate, daca e pe baza de dosar.
Bubble bineineles ca nu ai nici un el de dezavantaj din a da un examen [exceptie facand faptul ca trebuie platit ] iar avantaje sunt suficiente pentru a da examenul in primul rand diploma este recunoscuta la nivel intenational, iar, cum a zis antevorbitoarea mea in clasa a 12a scapi de bacul la engleza.Totusi trebuie sa ai mare gija pentru ca nu este un examen usor. In ceea ce priveste materialul auxiliar pentru pregatire trebuie doar sa cauti intrucat exisa foarte multe manuale numai bune sa te pregatesti. Uite aici un site care iti va fi de folos : www.britishcouncil.org.Anyway chill if you know English it's alright.
Este simulare de cambrige in martie dar cambrigeul original se da in Mai si este 400 de ron, daca il dai pe cel platit, si il iei, nu mai dai bac la engleza, eu zic ca merita. si eu il dau si sunt pe a 8-a
Daca dai acest examen ai mai multe avantaje decat dezavantaje
avantajele sunt urmatoarele:
-daca vrei sa te angajezi intr-o tara straina, aproape oriunde ai nevoie de cambridge sau FCE(first certificate)
-in al doilea rand CV-ul tau are ceva in plus
singurul dezavantaj e ca daca il pici(sanse slabe)...trebuie sa platesti din nou pentru al da.
papucicu întreabă: