| ofataoarecare2004 a întrebat:

Sunt la liceu la un profil de mate-info si nu stiu ce as putea sa urmez mai departe.
Ceva sugestii de facultăți? (P.s. nu am o materie preferata sau o meserie)

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Sunt la liceu la un profil de mate-info" dacă n-ai imaginație (așa se pare), fă-te educatoare sau contabil

| ofataoarecare2004 explică (pentru sierra1):

Ca sa ma fac educatoare imi trebuie un profil pedagogic ceea ce nu am.

| sierra1 a răspuns (pentru ofataoarecare2004):

" imi trebuie un profil pedagogic" - cine a zis asta, te-a mințit

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Automatica si Calculatoare? big grin

| ofataoarecare2004 explică (pentru DoarBogdan):

Nu stiu informatica

| DoarBogdan a răspuns (pentru ofataoarecare2004):

Pai nici nu trebuie. Sau la etc ca mine. Nu am stiut programare cand am intrat si dupa... am ajuns sa lucrez in asta.

| Andrei007007 a răspuns:

Buna. Un mic sfat ce vine de la cineva care a lucrat ca si programator la o firma micuta cu un venit de 5.000 de lei lunar timp de 2 ani. Daca vrei sa ai o viata normala si sa profiti de tinerete atunci lucreaza la stat daca nu si vrei bani multi lucreaza la privat dar o sa lucrezi 20/24 h, asa ca sfatul meu este sa alegi sa lucrezi pentru stat, pentru ca acolo nu ai foarte multe pe cap si ai un salariu sigur, uite, la jandarmerie, politie, etc. Ca programator e greu in Romania, toti patronii vor profita de tine, mai ales daca ai cunostinte multe despre limbaje de programare, tehnici si altele.

| Andrei007007 a răspuns (pentru Andrei007007):

Am uitat sa-ti spun pe final, alege o facultate ce te va ajuta in viitor, spre exemplu dreptul sau informatica daca vrei sa alegi unul dintre domeniile descrise in comentariul meu.

| AdrianaMariaaa a răspuns (pentru Andrei007007):

E pe mate info si tu ii zici sa mearga pe drept pe bune?

| Andrei007007 a răspuns (pentru AdrianaMariaaa):

Eu i-am zis cu ce probleme se va confrunta pe mate info daca va alege sa continue, mai departe e decizia ei daca vrea sa ma asculte sau nu

| AdrianaMariaaa a răspuns:

Pai de ce te-ai mai bagat pe mate info daca nu stii ce vrei in viata

| ofataoarecare2004 explică (pentru AdrianaMariaaa):

Pentru ca mi-a placut matematica in generala..limbi straine nu stiu si ai mai multe variante de mers inainte de pe acest profillaughing