| lavi1331 a întrebat:

Buna happy. Sunt la o scoala in care se preda intensiv germana. Ok. e ok, dar colegii sunt prosti, idioti, handicapati etc. Profesorii sunt mai groaznici, 5 daca sunt buni big grin si scoala arata groaznic. Incerc sa o conving pe mama mea sa ma mute, dar nu vrea. Si mai e o problema, liceul are numai profilul mate-info. Si eu nu vreau sa merg ca nu ma descurc cu matematica straight face, i-am zis la mami ca nu are rost sa mai stau din moment ce oricum ma mut de la liceu si numa ma agit degeaba sad HELP! [Suntem cea mai rea clasa, si toti profesorii ne injura straight face ] Funda big hug

4 răspunsuri:
| 12faly56 a răspuns:

Dar tu ti-ai facut o evaluare a ta.asculta pe parintii tai.ei stiu de ce esti tu capabila.mai lasa fitele si punete pe invatat.nu cred ca tu esti mai inteligenta decit un profesor cu facultate.matematica este la baza.

| lavi1331 explică (pentru 12faly56):

Problema e ca nici nu pot fi atenta din moment ce profesorul se opreste din 2 in 2 minute si ii atentioneaza pe colegii mei big grin. Si zic ca nu sunt buni deoarece nu ne stiu stapani. Inafara de profesoara de germana straight face Si nu pot face nimic

| stlucian a răspuns (pentru lavi1331):

Eeeee... fa apel la colegii tai care vor se invete si datii afara pe galagiosi!(cu ajutorul parintilor si profesorilor) cu absente nemotivate! PE VREMEA MEA ERA ALTCEVA : "2 bile NEGRE" daca luai petru galagie puteai fi sigur ca se transforme in 2 in catalog (daca nu respundeai la urmatoarea intrebare din tema ce am avut-o)s-au -2 puncte la teza, dar PUTEAI SA IEI SI CATEVA PALME CARE TE FACEAU DE RUSINE IN TOT LICEUL! CA ERAI ROSU! ASACA VOI DECIDETI CE SI CUM VRETI SA INVATATI!

| 12faly56 a răspuns (pentru lavi1331):

La virsta ta cea mai buna arma este rabdarea.si invata ca pentru tine inveti.sa vezi ce bine o sa fie cind ajungi cineva.succes.