| Laurrraa a întrebat:

sunt la un liceu economic care-l detest, este in satul meu am ales acest liceu pentru ca imi era usor, nu aveam nevoie de naveta si de chirie. Dar deja sunt clasa X si il detesc, detesc fiecare lucru din el. Profesori, elevi, tot. Mie imi place matematica, engleza, chimia si geografia. Nu inteleg nici acum de ce am ramas aici. sad As vrea niste ajutor pentru ca vreau sa transfer, sunt din Arad.

Si daca o sa ma transfer o sa imi fie rusine cu numele meu. Ma cheama "Coiş!". Imi puteti da niste sfaturi unde ar trebui sa ma duc si cum as putea sa o conving pe mami sa ma lase. thinking

4 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

In privinta numelui, se poate schimba daca nu-ti place. Cand vei fi majora te duci la politie, completezi niste acte si gata. In rest, mai ai 2 ani.
Cu cele 4 materii care-ti plac poti urma multe profile la facultate. (daca vrei sa urmezi vreuna). Daca nu,
o scoala postliceala si oricum te ajuta.
Sa nu crezi ca in alta parte e mai bine.
Prieteniile de liceu nu prea tin.
Ai timp sa-ti traiesti viata. Nu te grabi.

| petre059 a răspuns:

Sincer is aradean, dar mai pus intr-o situatie tampita.pana la urma nu conteaza numele conteaza ce ai tu in cap.

| Strudel2punct0 a răspuns:

Uneori in viata trebuie sa fac sacificii.Chiar daca vei face nevata si vei plati chirie, vei fi acolo unde vrei sa fii.Asta e un punct de vedere.Pe de alta parte daca financiar nu iti permiti ramai acolo unde esti.FI constienta de faptul ca nicaieri nu e perfect. Explicai mamei tale ca dorinta ta nu e un moft, ca te simti aiurea, poate reusestihappyinca o chestie. abia in clasa a 11-a vei incepe sa lgi prietenii si relatii cu colegii(iti spun din proprie experienta)-primii doi ani sunt "bisericutele"..deci poate nu e chiar atat de rau.happyIar legat de nume..Nu vad absolut nici o problema..Nu-ti fa griji exista nume de-a dreptu tembelehappy

| vladimir74 a răspuns:

Numele nu conteaza... Parerea mea e ca ar trebui sa faci o balanta (daca tot esti la un liceu economic) cu avantaje si dezavantaje. Vezi apoi profit sau pierdere... Analizeaza cheltuielile financiare, tine cont de faptul ca fiind la un liceu din sat ai alte note mult mai mari care iti pot ajuta pe viitor sa intri la o facultate pe care ti-o doresti la locurile de la buget. Oriunde te vei muta vor fi si neajunsuri. Perfectiune nu exista.