Pentru a afla mai multe despre site poti citi raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE. Expert poti ajunge avand o activitate indelungata si dand multe raspunsuri folositoare si inteligente, din mai multe categorii si echipa TPU iti va acorda titlul atunci cand va socoti ca meriti. Nu exista expert TPU cu cateva funde, am vazut si eu un utilizator care si-a pus la avatar o funda si titlul de expert TPU, fara sa il aiba. Poti sa te uiti la COMUNITATEA si o sa vezi ca peste 50% din primii 100 clasati nu au titlul, desi au sute de funde si mii de raspunsuri folositoare si inteligente. Succes si numai bine!
Pentru a ajunge expert TPU, trebuie sa ai cel putin 500 de raspunsuri, nu coteaza locul pe care-l ocupi in clasament, conteaza calitatea raspunsurilor si cum respecti regulile gramaticale. În rest eu iti spun ''bine ai venit pe TPU '', cred ca ai facut o alegere inspirata si corecta.
Bine ai venit pe Tpu.Ai mult de muncit daca vrei sa ajungi expert. Oricum nu asta conteaza ci felul cum ne ajutam intre noi.De aici si denumirea site-ului.
Pai in linii mari ajungi Expert TPU (ca parca are vreo importanta sau iti tine de cald noaptea) daca dai raspunsuri cat mai competente...
Deci:
Eu cred ca avea avataru cu expert TPU(AVATARU) si n-are nici o funda.
Si ca sa devii expert TPU trebuie sa iei funde multe. Funda= Raspuns Castigator, Cel mai bun raspuns
Cu 10-20 de fundite ar vrea obsedatii sa fie experti
Nu cred ca are importanta sa ajungi expert dar daca vrei trebuie sa aduni fundite adica raspuns castigator
anonim_4396 întreabă: