Eu am facut franceza din cls a5a si am avut 10 pe linie...nu prea ai cum so inveti singur...iti las verbele cele mai importante care o sati ridice nota avoir(a avea) si etre(a fi)
avoir
j'ai
tu as
il/elle a
nous avons
vous avez
ils/elles ont
si
etre
je suis
tu es
il/elle est
nous sommes
vous etes
ils/elles sont
sper ca e corect scris,daca nu pe aproape, te mai pot ajuta dar am nevoie de funda, suscces!
Http://www.internetpolyglot.com/romanian/lessons-ro-fr aici ca sa inveti franceza si daca vrei si alte limbi
http://www.internetpolyglot.com/romanian/mainMenu.html?locale=ro
Ce tare faza, cum de ai facut tu pana acum germana si acum trebuie sa faci franceza. sa iti spun ceva interesant eu am facut la generala franceza si n-am inteles absolut nimic, acum la liceu vroiam sa fac germana in loc de franceza dar... nu mi-au dat voie
faza e ca la tine e exact invers ca in situatia mea
Cea ce zice izzu este foarte adevarat dar sa stii ca mai frumoasa e franceza ca germana are un sunet frumos cand pronunti cuvintele... daca nu ai timp fa cum iti zic: Convingeo pe mama ta sa te lase o saptamana acasa si zii ca ai luat o viroza si in timpu ala ai de invatat berechet incearca asa mie mi-a mers cand am fost pana la niste prieteni in spania.Am invat comunica in 3 zile deci.
- Si eu am patit... dar mi-am revenit... am inceput sa fiu mai atenta la ore si sa-mi fac tema ( ajuta-te de internet ). E important sa ii spui profesoarei sa te ajute.Ii spui ce nu intelegi sunt sigura ca o sa iti explice.
Gramatica limbii franceze este foarte ciudata. Iti recomand sa faci meditatii.