Da. daca o materie are sa zicem 5 puncte de credit in momentul in care iei examenul ti se adauga 5 puncte... nu conteaza cand il iei. dar exact la sfarsitul anului I trebuie sa ai jumatate din punctele de credit adunate ca sa poti sa promovezi.31 de obicei.depinde cate puncte ai alocate pe an.
Singurul criteriu pentru promovarea anului, este să aduni minim jumătate din creditele alocate anului.
Trebuie sa strangi punctele de credit obligatorii ca sa strangi anul. restantele poti sa le dai cand vrei tu nu conteaza si nota trebuie sa fie 5 nu conteaza cat ai luat in examen.Nu stiu cate puncte de credit cere facultatea voastra dar de obicei este cam jumatate +1 cam 31 trebuie sa ai sa treci anul.Si nu se face media. ce nota iei in restanta pe aia ti-o pune.Adica in sesiune poti sa iei 2 si in restanta 10 si iti ramane 10.
Multumesc de raspuns! Sper ca am inteles bine! Daca am la o materie 6 credite...nu conteaza daca nu l-am luat prima data, daca il iau a doua oara raman 6 credite? si la sfarsitul anului trebuie sa am acumulate minim jumate din credie + 1 (31)?
Da. daca o materie are sa zicem 5 puncte de credit in momentul in care iei examenul ti se adauga 5 puncte... nu conteaza cand il iei. dar exact la sfarsitul anului I trebuie sa ai jumatate din punctele de credit adunate ca sa poti sa promovezi.31 de obicei.depinde cate puncte ai alocate pe an.
Curiosul999 întreabă: