| littlebird a întrebat:

sunt studenta in primul an la Stiinte politice in Bucuresti (la unibuc). dar fiind ca sunt din Bacau iar viata mea in Bucuresti a devenit un haos total, am decis alaturi de sotul meu sa ne mutam in Bacau cu bebe cu tot. Doar ca am o singura piedica: facultatea... In Bacau nu exista profil de stiinte politice, singura facultate pe care as putea sa o aleg fiind cea de litere... Am foarte putine variante, deoarece in liceu am avut profilul stiinte sociale. Credeti ca ma pot trasfera de la Stiinte Politice la Litere?:9. va rog. ajutati-ma.sad

1 răspuns:
| KarmaPolice a răspuns:

Da, normal insa nu se cheama "transfer " ceea ce faci tu, ci ca incepi o noua facultate.In vara, cand se facinscrierile te vei duce si-ti vei dpune dosarul si dacavei fi admisa( stiu ca se dau nisteprobe la litere) vei fi in anul I de studiu nu II
Din catestiu eu transferul se poate face numai in cadrul aceleasi facultati, spre ex daca tuesti la stiinte politice si te duci la o anumita sectie iar apoi te razgandesti, te poti muta la alta sectie dar tot in cadrul aceleasi facultati fara sa pierzi anul/anii.