Nu ştiu jocuri, ci teste. Poţi încerca TAT, Rorschach, poate chiar MMPI, dacă ignori scopul clinic.
Uită te la stirile de la ora 17 :00 la pro tv, si viata te inspiră, găsesti tu acolo jocuri cu viata altora.Sau cum se joacă unii soferi cu viața altora omorîndu i.
Si tot acolo vezi si imagini, cum erau inainte de accident, si cu, m arată după, dacă mai trăiesc sau nu, si tot soiul de interviuri prin opresă la tv sau la politie, ai celor implicati in accident, bun scenariu pentru prezentarea de săptămina viitoare, baftă la improvizatii.
Psihologic vorbind, tu te-ai gandit sa ceri sfaturi aici. Asta inseamna ca doresti ca jocurile sa fie pe tema sectiunii. Gresesc cu ceva? Daca mai adaugam si faptul ca temele scolare sunt interzise aici, chiar si cele de nivel universitar, deja ai picat testul de personalitate. Poate ca redactia nu va sterge intrebarea ta, ceea ce nu cred, dar este nevoie sa fie citita si de alte persoane, care tot insista cu teme scolare, stiind ca regulamentul, bun sau rau, interzice acest lucru. O zi buna!
Buna,nu cred ca ti-am cerut sa imi faci tema sau prezentarea. Am cerut niste sugestii in privinta unor jocuri. Daca te deranja asa tare trebuia sa treci peste nu sa iti etalezi tu inteligenta aici. Ti-as sugera un psiholog sa mai scapi din frustrarile astea ca nu fac bine!
Mie mi-a placut cel mai tare testul Szondi. Ala in care te joci cu pozele (cei mai atragatori oameni si cei mai neatragatori, sa ii pui in ordine) toate pozele fiind de persoane cu cate o boala, si in felul asta, jucandu-se, jucatorul se autocaracterizeaza.