| MichaelFGDHR253665 a întrebat:

Buna,sunt un baiat de 24 de anii si stau cu bunica mea vitrega care ma da afara din casa si n-am unde sa ma duc si nici la cine sa apelez caci mama e plecata de la 2 ani m-a parasit ai tata e mort de 12 anii, eu nu beau nu fumez, si plus ca mamae vitrega bea alcol si nu ma lasa in pace am facut o stare de cadere de stres ca ma preseaza la cap mereu, si nu vreau sa ma lese in pace nu se poate discuta cu ea ca are 78 de ani si e dementa si mapreseaza asa ca eu sa plec de buna voie,ca sa nu zica lumea ca mo dat ea afara,si vreau sa plec in alta tara sau sa fac ceva sa scap de aici si sa imi gasesc un loc de munca si sa nu fiu ptesat asa la cap,numai stiu ce sa fac credeti ca ma puteti ajuta vreo cineva cu orice caci toti proeteni si toate cunostintele mele mau refuzat sa ma ajute, nici macar un sfat nu mi-au dat rog pe cineva cu suflet bun si care nu-si bate joc de mine sa ma ajute, ca n-am pe nimeni si nu sunt baiat rau nu fac rau la nimeni nu fur nu ma drooghez sunt ok nu-s tigan sunt baiat cu suflet mare nici iubita n-am si nici n-am avut vreodata cu toate ca am 24 anii aproximativ. adresa mea de emil. danailamihail88@yahoo.com
Ma numesc mihail, sunt din Galati (Tecuci) sunt baiat serios caut intelegere, un loc de munca si unde sa stau si noii prieteni care sa ma scoata si pe mine in lume.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Prea mult vrei sa fi ajutat si sa faci nimic

| 1231242 a răspuns (pentru RAY):

Eu zic s-o i-o dai tu pe yasmin, ce zici?

| RAY a răspuns (pentru 1231242):

Da cu cea mai mare placere i-o dau

| MichaelFGDHR253665 explică (pentru RAY):

Ce iasmin ce e aia adica?

| RAY a răspuns (pentru MichaelFGDHR253665):

O fata man e din Galati singura, 6 apartamente desi te-ai rezolvat numai ai nevoie de un loc de munca https://www.tpu.ro/utilizator/aadnoe

| Freya1 a răspuns:

Iti dau un sfat ia ziarul sau cauta pe internet sunt o gramada de locuri de munca cu cazare cauta indiferent in ce oras din tara si dute.Incepe de undeva macar pana iei primul salar sa iti permiti o chirie acolo unde vei munci si punete pe picioare

| JDBere a răspuns:

La varsta ta ar trebui sa muncesti si sa stai in propriul apartament. Ceri ajutor cand esti prea lenes sa-ti creezi viitorul. Cauta un loc de munca, cauta o garsoniera si inceteaza sa mai depinzi de altii. Locuri de munca se gasesc dar trebuie sa fie vointa. Tu ceri sa te tina unul la el si sa-ti caute si-un loc de munca doar pentru ca esti baiat bun? De ce n-ai spus asa, puneai asta in CV si te angaja o firma imediat. Nici nu-ti mai trebuiau studii ca de, tu nu fumezi, nu bei. Iar faza cu "n-am avut iubita" o sa te ajute. O sa zica aia "este un virgin bun, trebuie sa-l avem in firma noastra"