| mg112mada a întrebat:

Buna!
Sunt un copil care invata foarte mult, si in ciuda a tot nu prea ma descurc la materiile reale.
Problema e ca eu ma stresez foarte mult, si imi fac 1000 de griji pentru un nimic si chiar nu mai stiu ce sa fac.Am ajuns sa ma bucur cand nu merg la scoala, eu care si in vacante numaram zilele pana la scoala.
Nu stiu...ma tem ca daca spun ceva e gresit.La un examen, jumatate de ora ma gandesc cum va fi, ce va fi dupa asta, si 1 h lucrez...Nu stiu ce sa mai fac.Plus ca am o frica de teme si examene.Ce sa fac?
FUNDA!

2 răspunsuri:
| BlackNinja a răspuns:

Pai ai putea sa te pacalesti singur zicandu-ti ca sunt usoare si ca, totusi, trebuie sa si inveti pentru ele.Nu e nimic gresit sa te bucuri cand stai acasa.De examene te poti teme, in rest de teme n-ar trebui sa-ti fie frica.Mai bine sa nu-ti faci prea multe griji si sa nu iti mai bati atata capul. Daca inveti, stii cam ce o sa ti se dea, te mai relaxezi si nu te mai gandesti asa de mult la teme si examene(totusi 0, 5 h este destul de mult, in acel timp ai fi putut sa inveti foarte mult) vei reusi sa treci foarte usor.Cam asa am facut si inca fac si eu.

| Eleonore a răspuns:

In primul rand incearca sa nu te mai stresezi. Vei obtine boli in timp si nu vrei sa fii bolnava. 2. Putini oameni exceleaza la toate materiile, pana si geniilie au preferinte, asa ca descopera-ti aptitudinile si bucura-te ca esti buna la anumite discipline.La scoala fii tu insati, nu merge ca la tortura acolohappy. Nu te teme ca spui ceva gresit, omul nu e robot, greseala este in regula, cat timp vrei sa evoluezi nu e o catastrofa. Numai functiona asa masinist ca iti dauneaza, fii ca un rau.el curge firesc si atraga atatea priviri nu? fii tu! succes!