anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

tocmai am terminat a 12 a si pentru inscrierea la facultate am nevoie de fisa medicala. am fost la medicul de femilie si am luat-o dar nu mi-a trecut si VDRL-ul ( serologia sifilisului scrie p fisa). trebuie sa ma duc sa-mi fac analiza aceasta, este vreo problema daca nu o am? ma pot inscrie? multumesc
fundita happy

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Trebuie sa ai TOATE analizele cerute de facultate. Daca lipseste vreuna, te trimit cei la secretariat la cine stie ce dispensar studentesc unde constati ca NU poti face analiza pentru ca ai mancat, sau ai baut cafea, etc. VDRL se face pe stomacul gol, deci, dimineata, in zori.

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Teoretic, dupa amiaza iti da rezultatul.

| Ramona_5995 a răspuns:

Buna.
Eu din cate stiu, e necesar sa faci TOATE analizele cerute de facultatea respectiva.
S.ar putea ca ei, vazand ca nu ai TOATE analizele cerute, sa ti dea dosarul, si "La revedere".
Bafta.
P. S.: Mai bine du. te si fa si analiza respectiva.
Pa.pa!
Ramona.

| kiss a răspuns:

Ma duc maine dimineata sa imi fac analiza aia... in cat timp imi dau si rezultatul? pentru ca vineri as vrea sa merg sa depun dosarul straight face

| kiss a răspuns:

Pe una din fisele medicale nu aveam analiza la sange si nu mi-a zis nimic, mi-au vizat-o happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Greu de zis

| dora0304 a răspuns:

Am facut eu acum o ora analiza, iti ia doar sange. poti merge la orice laborator de analize. daca nu o faci e foarte probabil sa iti dea dosarul inapoi.