Buna! Zii cuiva, vorbeste despre asta! Nu sta sa-ti fie calcata onoarea in picioare! Daca ai incercat tot posibilul sa scapi singur de ei si nu a mers. inseamna ca trebuie sa intre in probleme serioase. Daca tu nu poti sa actionezi, profesorii, parintii.cineva. va putea.
Nu intotdeauna probleme unui "adolescent" si le rezolva singur!
Eu asa as face! Sper cu te-am ajutat. Multa bafta!
Ignorai in continuare
Este cel mai bine
Si nu te enerva asa tare ca si pe mine ma enerveaza niste colegi, ii ignor si de la un timp se plictisesc si ei sa te tot enerveze
...mi se pare foarte stupid si porcos sa iti bati joc de cineva pentru ac asculta un gen de muzica diferit...u trebuie sa ii lasi in pace e clar ca sunt prosti(scuze daca te dreranjeaza)si eu ascult rock si cateva colege urasc rockul dar asta e, fiecare cu parerea lui tu trebuie doar sa le spui ca asta nu e un motiv sati bati joc de cineva ca pur si simplu asa vo facut Dumnezeu si daca mai comenteaza si atunci e clar ca vor cearta si un prieten care chiar te place nu vrea sa te schimbe
Sper ca vei reuzi sa rezolvi aceasta problema:*:X
Nu pot da in ei suntem prieteni de 9 ani iar de anul trecut de cand a aparut fata care zice ma place au inceput doar
Chiar nu ma deranjeaza ca le-ai spus prosti dar am gasit o solutie si va multumesc pentru ajutor.
Curiosul999 întreabă: