| Gasy a întrebat:

Buna tocmai ce m-am intors de la scoala si 3 prieteni(daca ii pot numi asa) isi bat joc de mine de ceva timp la inceput am ignorat nu incetau i-am intrebat de ce fac asta pentru ca eu ascult rapp iar ei pop au spus ei am ascultat pop dar mai tare au inceput iar daca ma supar vine o fata care este cu ei la mine si spune ca ma place iar eu i-am spus ca nu ma place daca face asta ce sa fac sa inceteze?

Răspuns Câştigător
| Poison0fL0v3 a răspuns:

Buna! Zii cuiva, vorbeste despre asta! Nu sta sa-ti fie calcata onoarea in picioare! Daca ai incercat tot posibilul sa scapi singur de ei si nu a mers. inseamna ca trebuie sa intre in probleme serioase. Daca tu nu poti sa actionezi, profesorii, parintii.cineva. va putea.
Nu intotdeauna probleme unui "adolescent" si le rezolva singur!
Eu asa as face! Sper cu te-am ajutat. Multa bafta!

7 răspunsuri:
| culy a răspuns:

Ignorai in continuarehappy
Este cel mai binewinking
Si nu te enerva asa tare ca si pe mine ma enerveaza niste colegi, ii ignor si de la un timp se plictisesc si ei sa te tot enervezewinking

| ToKen a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare, nu ii mai baga in seama incerca sa ii eviti

| roxy11frumusika a răspuns:

Habar n-am gaseste si tu ceva

Apache
| Apache a răspuns:

Da bate-i ma direct...

| MrsPink a răspuns:

...mi se pare foarte stupid si porcosbatting eyelashes sa iti bati joc de cineva pentru ac asculta un gen de muzica diferit...u trebuie sa ii lasi in pace e clar ca sunt prosti(scuze daca te dreranjeaza)si eu ascult rock si cateva colege urasc rockul dar asta e, fiecare cu parerea lui tu trebuie doar sa le spui ca asta nu e un motiv sati bati joc de cineva ca pur si simplu asa vo facut Dumnezeu si daca mai comenteaza si atunci e clar ca vor cearta si un prieten care chiar te place nu vrea sa te schimbewinking
Sper ca vei reuzi sa rezolvi aceasta problema:*:X

| Gasy explică:

Nu pot da in ei suntem prieteni de 9 ani iar de anul trecut de cand a aparut fata care zice ma place au inceput doar

| Gasy explică:

Chiar nu ma deranjeaza ca le-ai spus prosti dar am gasit o solutie si va multumesc pentru ajutor.