anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU happy a citit cineva "Academia Vampirilor" Richelle Mead, cartile alea, 4 volumelaughing? pareri, vi-au placut? isi merita banii? big grin

Răspuns Câştigător
| zinsi a răspuns:

Academia vampirilor are 6 carti, a 6-a urmand sa apara pe 6 decembrie

mai mie nu mi-au placut...eu sunt indragostita de cartile alea...nici nu am rabdare sa se traduca volumul 5 (in octombrie)

e ceva foarte diferit de Twilight(nu-ti fa griji e destul romantism cat pentru 3 persoane )
eu ti le recomand...si da isi merita banii

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Seria e super, iar in vol 6 va aparea in martie
iar rose va iesi din inchisoare deoarece matusa lui christian a omorato pe regina. rose ramane cu dimitri iar adrian singursad
si lissa cu christian

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vol 6 din acamdeia vampirilor a aparut pe 7 dec in Rusia la noi cica apare prin martie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. am citit cele 5 vol din academia vampirilor si isi merita toti banii:-p vol 6 apare prin martie- aprilia 2011 de abia astept sa vad ce o sa se intample cu rose! si de abia astept sa vad filmele :X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E taaaaaaaaaare:X
prea tare

| Rosemarie a răspuns:

De fapt... lnku de precomandare mi se pare ca apare pe 15, iar cartea apare in librarii [sau sunt trimise cele precomandate] pe 31...nu stiu sigur.

Insa cam pe la inceputul lui aprilie. numai e mult, insa te asigur ca este superba. Eu am citit-o in engleza si este...wowlove struck
pana la urma tasha a ucis-o pe tatiana si a dat vina pe rose pentru caink era indragostita de dimitri.

Cartea se numeste ultimul sacrificiu deoarece in aceasta rose se arunca in fata lissei atunci cand tasha vrea sa o impuste. Rose reuseste sa invinga singura moartea si legatura dintre ea cu lissa dispare...rose va fi pana la urma singurul gardian al lissei si dimitri a lui christianlove struck
sii.asa cum voia lissa mereu: vor fi o familie fericita.la curtea regala

| IonutPutinica a răspuns:

Eu am citit 4 volume si azi m-am apucat de al 5-lea big grin am ajuns la partea in care Rose primeste juramantul de gardian abia astept sa aflu sfarsitul seriei, shh nu-mi stricati surpriza tongue

| JeffRider93 a răspuns:

Mda.....io am cit vol 2, 3, 4 si deja imi e dor de Rose si Lissa crying((((((( si de Christian si Adrian....shi celelalte personaje.sint niste vol chiar reushite si isi merita banii.winking si laudele.

| RoseHathaway1 a răspuns:

Doamne.deci are 6 volume şi sunt bestialeeeeeeeee.am ajuns să citesc 500 de pagini într-o zi!

| JeffRider93 a răspuns:

Hey.Eu le-am citit pe toate 6 si, sincer, a 4-a e cam naspa...Cel putin asta e parerea mea, pentru ca Rose umbla prin toata lumea aproape dupa Dimitri, doar ca sa-l omoare, pentru ca a fost transformat in strigoi.Adica,pe bune...Cartea asta nu prea are sens.In rest, celelalte carti si seria isi merita banii.Sunt bestiale. happy

| sontzy a răspuns:

Nu sunt 4 sunt 6 si da sunt super