Academia vampirilor are 6 carti, a 6-a urmand sa apara pe 6 decembrie
mai mie nu mi-au placut...eu sunt indragostita de cartile alea...nici nu am rabdare sa se traduca volumul 5 (in octombrie)
e ceva foarte diferit de Twilight(nu-ti fa griji e destul romantism cat pentru 3 persoane )
eu ti le recomand...si da isi merita banii
De fapt... lnku de precomandare mi se pare ca apare pe 15, iar cartea apare in librarii [sau sunt trimise cele precomandate] pe 31...nu stiu sigur.
Insa cam pe la inceputul lui aprilie. numai e mult, insa te asigur ca este superba. Eu am citit-o in engleza si este...wow
pana la urma tasha a ucis-o pe tatiana si a dat vina pe rose pentru caink era indragostita de dimitri.
Cartea se numeste ultimul sacrificiu deoarece in aceasta rose se arunca in fata lissei atunci cand tasha vrea sa o impuste. Rose reuseste sa invinga singura moartea si legatura dintre ea cu lissa dispare...rose va fi pana la urma singurul gardian al lissei si dimitri a lui christian
sii.asa cum voia lissa mereu: vor fi o familie fericita.la curtea regala
Eu am citit 4 volume si azi m-am apucat de al 5-lea am ajuns la partea in care Rose primeste juramantul de gardian abia astept sa aflu sfarsitul seriei, shh nu-mi stricati surpriza
Mda.....io am cit vol 2, 3, 4 si deja imi e dor de Rose si Lissa ((((((( si de Christian si Adrian....shi celelalte personaje.sint niste vol chiar reushite si isi merita banii. si laudele.
Doamne.deci are 6 volume şi sunt bestialeeeeeeeee.am ajuns să citesc 500 de pagini într-o zi!
Hey.Eu le-am citit pe toate 6 si, sincer, a 4-a e cam naspa...Cel putin asta e parerea mea, pentru ca Rose umbla prin toata lumea aproape dupa Dimitri, doar ca sa-l omoare, pentru ca a fost transformat in strigoi.Adica,pe bune...Cartea asta nu prea are sens.In rest, celelalte carti si seria isi merita banii.Sunt bestiale.
KiddoC întreabă: