Ideea e sa rogi o profesoara care ti se pare ca e mai intelegatoare si te duci la ea si ii spui direct ca ti-au venit problemele si ai nevoie de un tampon. e imposibil sa nu te ajute.
Nu mi s-a intamplat, fiindca dupa prima menstruatie am avut intotdeauna un tampon in ghiozdan. Nu m-as duce sa cer la profesoare, nu cred ca este potrivit. As folosi o batista sau servetele pe care le-as schimba in fiecare pauza pana la terminartea orelor (daca in scoala nu este un chiosc de unde sa imi pot cumpara).
Eu as spune sa te duci la doamna diriginta sau domnul diriginte sa te scuzi 10-15 minute ca te duci pana acasa caci ai o problema urgenta ce nu mai poate astepta. Iar daca nu-ti da voie, as spune sa-ti pui niste servetele sa nu te patezi. Dar, de acum ar trebui sa ai unul la tine pentru orice eventualitate. P.S. Daca cineva iti mai cere, nu-i da! Cum nimeni nu-ti da tie, nu da nici tu. Nu e bine sa fii egoista, dar nu e bine sa fii nici prea buna.
Problema e uramtoarea ni s-a schimbat diriga si nici nu mi-a retinut numele habar n-am cant este in scoala ea de obicei e in corpul b iar eu sunt in corpul a
Cand*
Atunci, ce duci la profesorul sau profesoara cu care ai ora urmatoare. Te scuzi pana acasa. Daca nu vrei s-o faci, ii spui unei colege ca tu pleci pana acasa si sa-i spuna profesorului/profesoarei ca tu esti acasa caci ai o problema importanta.
Cu siguranță găsești vreo colegă, te asigur. Mie mi se întâmplă frecvent. Plus că profesoarele înțeleg situația și te-ar ajuta.
Ar trebuii sa ii spui unei profesoare...
-Doamna profesoara imi dati va rog voie acasa?!? (Daca intreaba de ce) ii spui ca ai o problema (intima, daca ai tupeu sa spui )
Pai,pana la urma urmei nu conteaza cum le spui, incerca doar sa fi respectuoasa, sunt femei si sunt sigura ca vor intelege, explica-le ca s-a intamplat pe neasteptate.(dar alege o profesoara cu care te intelegi mai bine)
andreiii7 întreabă: