| 123456789qwertuiop a întrebat:

Buna tpu.Aceasta intrebare este recomandata pentru fete.vi s-a intamplat la scoala fara sa stiti sa va vina si sa nu aveti tampon la voi? daca nici o colega nu v-ar da atunci a-ti avea curajul sa va duce-ti la profesoare? cum le-ati spune? Va rog raspundeti poate o daata voi avea nevoie de aceasta informatie mai ales ca eu sunt foarte aeriana de fel. funda

Răspuns Câştigător
| BlackAndWhite1 a răspuns:

Ideea e sa rogi o profesoara care ti se pare ca e mai intelegatoare si te duci la ea si ii spui direct ca ti-au venit problemele si ai nevoie de un tampon. e imposibil sa nu te ajute.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mi s-a intamplat, fiindca dupa prima menstruatie am avut intotdeauna un tampon in ghiozdan. Nu m-as duce sa cer la profesoare, nu cred ca este potrivit. As folosi o batista sau servetele pe care le-as schimba in fiecare pauza pana la terminartea orelor (daca in scoala nu este un chiosc de unde sa imi pot cumpara).

| LoveStoryLoveYou a răspuns:

Eu as spune sa te duci la doamna diriginta sau domnul diriginte sa te scuzi 10-15 minute ca te duci pana acasa caci ai o problema urgenta ce nu mai poate astepta. Iar daca nu-ti da voie, as spune sa-ti pui niste servetele sa nu te patezi. Dar, de acum ar trebui sa ai unul la tine pentru orice eventualitate. P.S. Daca cineva iti mai cere, nu-i da! Cum nimeni nu-ti da tie, nu da nici tu. Nu e bine sa fii egoista, dar nu e bine sa fii nici prea buna.

| 123456789qwertuiop explică (pentru LoveStoryLoveYou):

Problema e uramtoarea ni s-a schimbat diriga si nici nu mi-a retinut numele habar n-am cant este in scoala ea de obicei e in corpul b iar eu sunt in corpul a

| LoveStoryLoveYou a răspuns (pentru 123456789qwertuiop):

Atunci, ce duci la profesorul sau profesoara cu care ai ora urmatoare. Te scuzi pana acasa. Daca nu vrei s-o faci, ii spui unei colege ca tu pleci pana acasa si sa-i spuna profesorului/profesoarei ca tu esti acasa caci ai o problema importanta.

| aXandra a răspuns:

Cu siguranță găsești vreo colegă, te asigur. Mie mi se întâmplă frecvent. Plus că profesoarele înțeleg situația și te-ar ajuta.

| Ana-Maria_Moldovan_1998 a răspuns:

Ar trebuii sa ii spui unei profesoare...
-Doamna profesoara imi dati va rog voie acasa?!? (Daca intreaba de ce) ii spui ca ai o problema (intima, daca ai tupeu sa spuiwinking )

| DudeYouGotMe a răspuns:

Pai,pana la urma urmei nu conteaza cum le spui, incerca doar sa fi respectuoasa, sunt femei si sunt sigura ca vor intelege, explica-le ca s-a intamplat pe neasteptate.(dar alege o profesoara cu care te intelegi mai bine)