1.Daca ai talent si depui munca necesara poti s-o scrii, nu are importanta varsta.
2.De regula chiar asa se intituleaza astfel de carti, in cazul tau Obiceiuri si traditii din Albesti.
3. Poti sa scrii tot ce tine de tema, nu exista vreo limitare si exact asa cum sunt.
4.Costul il afli de la o tipografie care ar pute-o tipari.
5.Sigur ca trebuie s-o scrii integral, inclusiv coperta si doar apoi o poti tipari.
Ma indoiesc ca ai putea obtine publicarea de catre o editura, asa ca ar trebui s-o tiparesti pe cheltuiala ta. Fiecare editura se gandeste la profit, ori nu se prea obtine profit din vanzarea a astfel de carti si nici nu prea au piata de desfacere.
6. Poti s-o vinzi turistilor sau s-o oferi si unor librarii pentru a o vinde.
7.Descrierea CIP se obtine inainte de publicare, printr-o cerere adresata Bibliotecii Nationale. Succes si numai bine!
Aoleu cate intrebari!
1. Daca stii ca ai talent si ti-au mai spus cateva persoane asta, merita, dar trebuie sa stii si unde o poti publica si daca poti...nu e asa simplu sa publici o carte.
2.Ei haide, daca esti pregatit sa scrii o carte, ii gasesti tu un titlu frumos. P.S.: trebuie sa fie ceva care sa ne starneasca curiozitatea
3.Sigur, va creea o atmosfera placuta
4.Nu stiu aici ) Habar n-am...
5.Cred ca trebuie sa te duci mai intai la editura si sa vezi cum sta treaba. Daca merge sa o publici, iti vor spune ei ce trebuie sa faci mai departe
6.La inceput, poti sa dai cateva "monstre", ca sa zic asa, la cativa turisti. Poate vei avea succes!
7. banuiesc ca te duci la biblioteca nu stiu...
Sper ca te-am ajutat cat de cat Fundita?