1) da e bine
2)pai. erau cateva epitete. dar sincer nu cred ca trebuia sa te referi la figuri de stil. nici eu nu m`am referit la ele si s`ar putea sa-ti scada doar 2
3) pai. depinde. iti poate scadea 2 puncte pentru ca asta nu prea cred ca e o trasatura specifica doar basmului. dar e buna. depinde de profu care corecteaza si 2 puncte daca nu ai exemplificat cu citate din text.
funa?
1)Da,este bine, pentru ca inseamna tot aia.
2)Nu am vazut unde zice ca trebuie sa mentionezi figura de stil, deci nu vad de ce ar scadea.
3)Nici aici nu vad de ce ar scadea, poate pentru ca ai spus de descriere, desi nu cred.
Este foarte bine ce ai facut
Uite
http://subiecte2011.edu.ro/Evaluare_Nationala/Subiecte_si_bareme/
baremu' facut de minister
aici te corectezi cel mai bine :)
:*
Nu iti scade la nimic...la 1) ai facut bine la 2) nimic legat de chestia asta, adica daca ai scris ce trbuia e bine+ ca nici in barem nu apare precizarea fig.de stil si ce putea fii-enumeratie parca- nici eu nu am scris si la 3) e bine, e un argument si asta
@Andraa nu ai dreptate. Si nu e adevarat are cum sa scada doua puncte(20 sutimi) si 1 exercitiu valoreaza 6 puncte(60 sutimi). Ai inteles? Nu vreau sa ma cert cu tine,chiar nu am motive, daca tu crezi asta, treaba ta. Fiecare are dreptul la o parere o zi buna
Ai postat asta ca sa ne arati cat de desteapta esti? cum sa iti scada doua puncte daca cam atat avea subiectu...