Nu cred ca o sa inceapa sa ne evalueze chiar de maine.Maine eu stiam ca ne ducem doar sa ne luam manualele si oraru.Si referitor la intrebare, nu stiu ce sa zic.
E posibil. Mi se pare si corect. Nu cred ca un copil de nota 5-6 intelege ca unu de 9-10... Parerea mea. Oricum aceste teste nu cred ca se vor pune in catalog.
Eu nu cred dar spun ca nu-s normali aia dai in... scuze ca vb urat da nu-i suport pe aia sper sa nu fie asa ca nu stiu nimic oricum in ce clasa esti eu intru in-a 9 -a
Este posibil asta. Adica... copii cu medie mai mica de 2-3 nu vor intelege ca unul de 9-10. (zic si eu)
Maine nu avem cum sa dam un test; nu ne luam nici macar creioanele cu noi;, dar probabil ca poimaine la primele ore ne vor da, asa o fost anul trecut la geografie...
Eu zic ca se vor da teste initiale.cel putin la mate romana, chimie, in fine. dar nu din prima zi. Maine doar ne luam manualele. Apoi. in functie de orar, vezi si tu, daca ai chimie, mate, bio...sau mai stiu eu ce.recapituleaza si tu putin, in caz ca o sa ne dea test. Dupa aceea, miercuri, vezi ce ore ai si mai uita-te prin caietul de anul trecut. Nu se stie daca profii o sa faca ce zic astia la Tv, dar macar preventiv, casa incepem anul cu dreptu:d. succes la scoala>
De posibil nu stiu daca e de corect mi se pare destul de ok atata tp cat e un test predictiv pot lua si 1
Chiar daca se dau, stiu din surse f sigure ca e lege sa nu se treaca NIMIC in catalog.
Deci daca dai foaia goala asta e...nu te afecteaza cu nimic pe restul anului
Gata...s-a spus acum cateva minute la Protv deci se vor da testele dupa doua saptamani de la inceperea anului scolar.
Nu se vor trece in caalog dar vor aparea intr-o fisa a elevului.
Deci mare caterinca dupa 3 luni de frecat menta s-au trezit ei sa ne evalueze))))))))). mare retardat poate fi acest ministru'.