| AndreeaE a întrebat:

Acum sunt clasa aVIIIa se apropie de sfarsit si eu tot nu m-am decis ce sa aleg. Dintre stiinte sociale si filologie. Astept raspunsuri cum sunt cele doua greu, usor, care are mai multe avantaje?. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| elenutza27 a răspuns:

Pai pe stiinte sociale e mai simplu. Faci putina mate, fizica, chimie si biologie.Din a zecea nu mai faci deloc. Mie mi se pare mai simplu acolo.Pe filologie mi se pare putin mai dificil.Acum depinde ce materii iti plac si ce materii iti displac tie.

4 răspunsuri:
| cristinna23 a răspuns:

Alege filo daca iti limbile straine (engleza, franceza) si limba latina (pe care o studiezi dar nu cred ca dai bac ). stiintele exacte(mate, fizica, biologie, chimie )le faci doar in a 9 a si a 10 a apoi faci stiinte. tezele le dai la prima limba straina studiata (ex:engleza) istorie /geografie, romana si latina.la stiinte sociale stiu ca dai teza la logica in loc de limba straina.filologia se bazeaza pe limbi straine iar stiinte pe umanism. depinde si ce iti place.

| AndreeaE explică (pentru cristinna23):

Filo imi place dar nu vreau sa dau bilingvu am o teama la asta si am inteles ca daca te duci la Filo simpla fara specializare faci romana si fara limbi straine si as vrea si acolo, mai este bio-chimia care tot asa imi place foarte multlaughing. Sunt putin aeriana cu liceeile acum nu stiu ce sa fac si unde sa ma duc, ce sa aleg, mi se pare greu abia astept sa scap de toatelaughing

| gabyS98 a răspuns:

La filologie este mai usor, dar eu ti-as spune sa te duci la stiinte sociale

| sbianca a răspuns:

La stiinte sociale nu inveti mai nimic.pe filologie e cel mai indicat.inveti Romana super mult, Franceza engleza si istorie