Din cate stiu eu ecdl-ul costa,iar daca il pici platesti iar si iar.Dar atunci cand cineva vede in Cv-ul tau ecdl-ul facut ai un plus fata de examenul la info.
Parerea mea ar fi macar daca nu il faci, sa incerci sa te pregatesti sa inveti cateva programe ca nu iti strica. Iar atunci cand te simti pregatita si dispui de banii necesari, il poti da.
@Coryx.Am spus si in intrebare(sau poate nu m-am exprimat prea corect) ca bac-ul la info este obligatoriu.(la orice profil ai fi)
Tu nu vorbesti de informatica ci de competentele digitale care sunt obligatorii.Iti sfatuiesc sa dai ECDL este foarte bun si nu te ajuta sa echivalezi doar bacul, ti se cere in toate institutiile publice la angajare, este valabil toata viata si este usor de dat.Eu l-am dat tot in clasa zecea, toate modulele.Este 150 de lei cardul, care este valabil timp de 3 ani de zile in cursul carora poti sa modulele.PRETUL UNUI MODUL ESTE DE 45 DE LEI, iar costul final este in jur de 500 de lei.Eu am trecut a 11 acum si stiu de la parinti ca iti este folositor ca orice atestat la o limba straina.Nu are un grad de dificultate mare, eu am terminat un modul si in 15 min si ai timp mult mai mult de atat.Plus ca da bine in portofoliul de inscriere la facultate