| al3xby3x a întrebat:

ajutor am o tema la engleza sa facem o compunere in engleza dupa intrebarea where did you go on your summary holiday? si trebuie sa fie de o pag compunerea plizz fundita mersi! :-scryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| c0l0rFuLLSkY a răspuns:

Where did you go on your summer holiday = unde ai fost / ce ai facut in vacanta ta de vara? Scrie compunerea pe Google Traducere pe romana si traduce pe engleza... daca chiar nu sti pe engleza sa faci...

7 răspunsuri:
| Bishop a răspuns:

Si de unde mama noastra vrei sa stim unde ti-ai petrecut tu vacanta?
Fa-ti domne compunerea in romana cu unde ai fost tu in vacanta iar apoi tradu in engleza cu ajutorul unui dictionar. E greu nu?

| Christina a răspuns:

Si la bac ce faci? sau la lucrari? Ne chemi pe noi?

| Clutsky a răspuns:

Eu cred ca tu nu stii nici macar cum sa traduci cerinta, ca daca ai stii, vei vedea ca e foarte usor de facut o compunere de 1 pagina!

trebuie sa scrii ce-ai facut asta vara!
fa-o in romana si foloseste google translator! (decat deloc e bine si cu ala)

| al3xby3x explică:

Stiu ce inseamna ttitlul si numai sariti cu gura atataa phbbbbt si stiu destula englezaa...phbbbbt da macar imi dai idei ca scr eu unde am fost sau mai bine lasa ca am facut singuraa phbbbbt sariti cu gura toti la mine

| Kid_5810 a răspuns:

Adica sa-ti scriem noi tema? DE O PAGINA? o. O pune mana si invata mai bine, nu cred ca este cineva dispus sa scrie atat pentru o fundita tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si ce ai vrea sa facem noi? De unde sa stim noi pe unde`ai fost si ce ai facut vara asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi styy ceva... dc vrei sa iti scrii tema corect si sa iei un zece cat roata carului de mare incearca sa folosesty expresii artistice dar dupa aia sa le traduci in engleza.Bafta! Dar acum iti zic sincer... incearca sa iti faci tema singura nu cu ajutorul altora ca asa vey putea sa invety multe lucruri dar si perfect!