| VladakaRoYaL a întrebat:

Buna,TPU.Am 14 ani sunt din Judetul Vracea, si mai sunt in clasa a 8-a si as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a ma inscrie la liceul militar din camplulung Moldovenesc ce acte imi trebuiesc? Si cum e viata acolo? Multumesc anticipat

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ca sa te inscrii la colegiul militar trebuie sa te duci cu unul din parinti la CMJ-ul de care apartii. CENTRUL MILITAR JUDETEAN VRANCEA: BDUL. UNIRII, Nr. 7, FOCŞANI, Jud. VRANCEA, TEL: 0237-213 884
Actele cred ca sunt: accept legalizat din partea parintilor, fisa medicala, copii de pe acte de studii, nastere, CI, etc. Mergi la CMJ si-ti vor da concret. Amanunte poti afla de aici: http://www.colmil_sm.forter.ro/admitere.php
Viata acolo? Este un liceu cu profil militar, specialitatea mate-fizica. E un pic mai greu decat in liceele civile fiind tot timpul la ordin. Eu iti propun varianta liceu civil mate-fizica si apoi Academia Militara. Eu asa am facut si ma uitam cu mila la cei ce si-au pierdut tineretea prin colegiile militare. Mai multe nu pot sa-ti spun ca am terminat-o cu armata de ani buni. Sunt la pensie.