Vezi ca, in principiu, nu prea ai ce cauta acolo la varsta ta, deci, pregateste-te sa fii data afara, poate, pentru ca nu e niciun chelner atat de idiot incat sa-si riste slujba pentru o pitipoanca in calduri.
P.S. Ce legatura are asta cu educatia sau cu cultura generala, ca n-am inteles!
Pt prima data e cel mai ok sa comanzi un suc. Mai bine decat sa te ametesti si sa o dai in bara. Adica, presupun ca nu ai experienta cu alcoolul. Iar daca te intreaba prietenii dc nu bei ceva cu alcool, zici si tu ceva de genul "Inca imi revin dupa o petercere dementiala" Te descurci tu sa iesi din situatiile astea Poarta-te natural, nu e nevoie sa fii incordata si nu baga minciuni la fiecare fraza. Le folosesti doar ca sa te scapi de situatiile jenante.
Mult noroc!
Nu inteleg de ce ai vrea sa pari ca mergi mereu in pub daca tu nu mergi... Ma rog, ca un sfat iti recomand sa nu bei alcool tinand cont ca nu prea mergi in pub-uri in rest fi tu insati.
Adreseaza`te cu "da`mi" nu cu "dati`mi", razi cat mai mult cu prietenii si mai asteapta raspunsuri pe TPU.
Eu spun sa te interesezi pe net de niste bauturi servite frecvent in pub-uri. niste cocktail-uri alcolice sau nonalcolite. mai bine a 2 varianta
Comporta-te normal simte-te bine... danseaza distreaza-te si cand comanzi ceva pur si simplu intrebi cat e pretul si apoi cumperi. Daca nu te distrezi atunci o sa-si dea seama ca nu ai mai fost.trebuie sa te simti ca acasa fundita?
Crek intr-un club
pai daca ii faci sa creada ca mergi mereu...te vor chema cu iei mereu
In ce nu ai mai fost? ...nu inteleg la ce se refera "pub". Ai vrut sa spui club?
Spune :,, Pfff, m-am plictisit de cate ori am fost in locul asta...si chelnarita...e o ignoranta :-J,,
Pai cand intri, sa nu faci ceva de gen : Waw!, cand vezi ceva mai ciudat sa nu te miri : Vai n-am mai vazut asa ceva! Fii mai serioasa, zi-le si tu ca tu te duci mereu ca altii de prin alte cartier, alti prieteni. sau sa mai zici : mda. da eu m-am cam plictisit, ca is obisnuita cu clubu, si nu e nimic nou. Sa nu te uiti prin tot clubul, prin imprejurime, de parca e ceva ce n-ai mai vazut niciodata, te uiti dar esti serioasa, si in caz de te intreaba la ce club te-ai dus pana acum, cauta si tu cluburile din orasul tau, nu stiu de unde esti si nu-ti pot spune. Daca vezi de exemplu un baiat dragut sau asa, sa le zici prietenilor tai : uite vezi baiatul acela dragut, mereu il vad pe aici cand vin in club! Ceva in genu asta, fi mai serioasa, mai cu capu pe umeri, nu fi entuziasmata si nerabdatoare, comporta-te normal, dar distreaza-te. Sper ca te-am ajutat. Fundita?! ( daca iti e raspunsul de folos )
Hey, relax! E un pub, nu un podium! Cat despre comanda...e ca la magazin .
Bafta!
Pai pentru baut cel mai bine e sa zici la prieteni tai...luati voi prima pentru ca eu nu am decis inca...si dupa iei si tu ceva ce au luat ei.
Uuuuuaaaaaaiiiiiiii doamne nu stii? te comporti in functie de varsta daca e mai tanar sa spunem 18 sau 19 ani spui hei buna, vreau un suc de fructe cu o cireasa de asupra si dupa ce ti-l da spui multumesc sau gratie adica multumesc in italiana ti-am dat un sfat si am 11 ani si apropo trebuie sa faci asta imbracata cool si sexi
Multumesc tuturor,si ma refer la pub, nu la club, daca nu stii ce inseamna
da.dar ce sa comand?
volum întreabă:
anonim_4396 întreabă: