Eu,din cate stiu, cine vrea sa devina programator se duce la Brasov la profil de programare.Automatica se ocupa de partea hardware a calculatorului, nu de cea software[care iti trebuie tie].In al doilea rand, ce crezi ca o sa programezi daca nu roboti? omul nu poate fi programat.Programarea se ocupa cu "vorbirea" si "setarea"unui computer/robot sa faca ceva, sa calculeze ceva.Mai repede ai alege profilul mate info pentru ca aici o sa faci programare.
Indicat e sa alegi profilul mate info pentru a deveni programatoare, deoarece automatica nu inseamna programare.
In al 11lea rand, de fata nu e niciunul dintre profilele mentionate.De fapt,astazi femeile fac munca de barbati,nu exista o limita clara. daca o luam pe firul clasic,pentru femei ar fi doar postul de:asistenta medicala,profesoara,invatatoare,contabila,cosmeticiana,frizerita,vanzatoare, mai stiu eu ce...
PS:la profilul calculatoare o sa inveti despre calculatoare, partea hardware:ce componente are in el, cum trebuie cuplate, fiecare ce face.Nu o sa te invete nimeni programare:C sau C++, poate si invechitul Pascal.La liceu trebuia sa fi urmat profilul mate info intensiv info sau bilingv engleza/franceza/germana pentru a sti materia si a te descurca mai usor in facultate.In fine,
Ceea ce trebuie sa faci e sa urmezi mate info, sa inveti programarea foarte bine si sa prinzi un post foarte bine platit.Bafta!
Multumesc mult pentru sfaturi :*:*:*