| AllNone a întrebat:

Am ajuns in clasa a 8-a. Ceva sfaturi pentru anul scolar, si examen? ( cei care au trecut, cum a fost, ce eforturi ai depus sa ajungeti la acel lice, etc ), si niste culegeri foarte bune in care ati lucrat si voi si v-a ajutat? ( mate-romana )
Dau funda *!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ideea e sa incepi din timp, gen de acum, sa fii foarte atent la mate si romana, sa lucrezi suplimentar cam 2 ore pentru fiecare zilnic si daca ai posibilitatea financiara cel mai bine ar fi sa mergi la meditatii cu recomandare.

| GdX a răspuns:

Nu fii tocilar. Lasa prostiile. Invata cat stii ca poti. Fii atent la ore si fa-ti temele.
Capacitate/examene nationale - un fleac.
BAC- vrajeli.
Admitere la facultate - da-o naiba ca intru.
examene la facultate - merge si sfantul 5.
examen de licenta - cam am emotii, dar il iau.
admitere la master - am belit-o daca nu il iau ca nu prind camin.
examen disertatie - meh, il iau cu un 8-9 (a fost 10).
admitere la doctorat - am belit ***, sper sa intru.
sustinerea primului referat la doctorat - cele mai mari emotii din viata mea.

Cam astea au fost eforturile...

| ToțiPentruUnu99 a răspuns:

Nu-ti fa foarte multe griji. Da, pare complicat, ai emotii dar dupa ce trece iti dai seama ca nu era asa greu fata. Pana la vara mai ai dar oricum invata, o sa te descurci si straduie-te sa iei note mare la examen. Nu se compara examenul de a 8a cu bacul laughing) Sa te gandesti la ce liceu vrei sa te duci, eventual te sfatuiesc sa dai examenul de bilingv, te va ajuta mult. Sunt clasa 11 si iti spun ca e super la liceu, sunt mult mai multe oportunitati decat in generala dar este mai greu.
Mult bafta la examene happy

| Yuckfu a răspuns:

Clasa a 8-a e foarte faina daca lasi la o parte prostiile cu examen si chestii. Daca esti 100 % atent la ore si te duce putin capul nu ai cum sa iei note mici. Sfatul meu e sa nu fi stresat, sa nu te gandesti toata ziua la examen si sa faci cine stie ce lucruri supraomenești, sa te bucuri de experientele cu colegii si profesorii. Examenul e floare la ureche in comparație cu ce e la liceu. Ar trebui sa meditezi mai bine la ce vrei sa faci pe viitor, sa vorbesti cu elevii de la liceele la care plănuiești sa mergi si nu uita, daca vrei sa inveti poti invata super bine si intr-un liceu mediocru, cum poti sa nu inveti nimic intr-un liceu super bun.