anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ceva de scris va rog sa cititi si sa va dati cu parerea.

Eu din clasele 1-5 am luat numai premiul 1 dupa in a 6-a locul 3 si in a 7-a locul 2, acum in a 8-a o sa vedem ce va urma.Insa ma necajeste faptul ca acum in a 8-a simt ca am scazut foarte mult la invatatura...ce sa fac?
Pe langa asta azi aam avut sport, a fost vremea ploioasa si m facut la saltea si a trebuit sa ne rostogolim chestii. unele fete nu au facut pentru ca erau pe ciclu si altele nu au facut pentru ca se prefaceau ca erau si uite asa eu cum nu am putut sa fac (pur si simplu nu pot sa fac toate acele rostogoliri: rostogolire in spate sau altele) asa m-am ales cu un 4. nu asta ma streseaza. In viata nu ma bazez pe sport (in locul de munca pe care mi l-as dori) si profesorul ma eerveaza e prea "sarcastic"prea ne ia pe toti la misto ma enerveaza.

Prin urmare am mai multe intrebari:
Voua vi se pare corect cum alte colege prefacute se prefaceau ca erau pe ciclu si au scapat de 4?
Cum as putea sa ma rostogolesc in spate? pe fata pot pentru ca am tot exersat dar pe spate nu.
Vi se pare corect cum ne trateaza proful de sport?

Funda. sper ca ati inteles ceva din intrebarea mea, oarecum.

Răspuns Câştigător
| Darker a răspuns:

In primul rand, ca ceilalti colegi de pe TPU, parerea mea este ca tu nu ai scazut ci ca materiile sunt mai grele : Eu pe clasa a 5-a am avut; 9.96, pe a 6-a 9.90 si pe a 7-a 9.94. Insa ceva ciudat la mine e ca sunt niste fete care, chiar si dupa ingreunarea materiei au afut media 10 laughing. Si in al doilea rand, proful de sport de obicei ii place pe cel care este cel mai bun la voi, indiferent de exigenta lui. Inceara sa inveti de la cel mai bun, sa vada proful(care sa inteleg ca va sta cu ochii pe el) si poate te baga in seama. Alt lucru nu ineleg.Si in legatura cu colegele, stai linistita, nu scaptongue. Bafta

18 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

De ce să aibă pică pe tine colegele?
Cînd tu ai luat nota 4 au avut pică pe tine?
Nu știu în ce fel ai avut locurile 1, apoi 2 și apoi 3 cînd tu nu știi să scrii corect românește?
Nu știi să concepi corect texte și fraze în limba română.
„A fost vreme ploioasă și am făcut la saltea". Ai vrut să spui că ați făcut ora de educație fizică într-o sală de sport.
După punct se scrie cu majusculă. Virgulele nu știi cînd și unde să le pui.
Și dacă se va întîmpla ca locul tău de muncă, în viață, să se bazeze pe o activitate fizică și nu ai antrenament de pe acum, ce ai să faci?
Ai să lucrezi într-un supermarket, unde va trebui să urci pe rafturi, să plimbi o „liză" cu marfă și poate și altcumva să ridici greutăți. Asta în modul cel mai fericit dacă vei găsi și un astfel de loc de muncă.
Și mai mult, dacă pînă acolo vei reuși să faci și un liceu.
Că doar cu școala generală nu știu pe unde se mai primește acum.
Dar, vorba aia„Vrabia mălai... pisează!"

| anonim_4396 explică (pentru corolav):

Nu am nevoie de critici am nevoie de sfaturi, e vreo problema daca m-am grabit si am scris repede si "gresit"din punctul tau de vedere? Daca vreau pot si eu sa te critic cat vreau de exemplu: "cînd" sau "întîmpla" daca nu ma insel eu stiam ca se scrie cu "â" nu cu "î", atunci cand nu este la inceput de cuvant.

E vina mea ca nu am antrenament si ca nu am o sala de sport? Stau intr-un sat mic te astepti sa am sala de sport cu echipamnete, etc + ca nu am avut antrenament + ca sport la saltea nu am facut decat odata! si tot ce facusem era doar o amarata de rostogolire.
Urasc persoanele care nu stiu decat sa criticie in loc sa ajute, nu ma cunosti nu-mi cunosti situatia, scriu cum vreau, fac ce vreau! Am pus o intrebare, astept un raspun la aceasta nu critici, dar ce sa faci mereu se gaseste cineva.

Vezi-ti de viata ta si de viitorul tau nu de al meu.

P.S. Nu cumva era "Vrabia malai viseaza"?

| corolav a răspuns:

Am să te rog să mă cauți pe „Comunitatea", la poziția 120, să-mi citești cîteva din ultimele 100 de răspunsuri și apoi mai vorbim.
Dacă mergi la școală înseamnă că mergi pentru a învăța să scrii „bine"
iar nu să scrii așa cum vrei tu.
Eu nu am avut de unde să știu că tu înveți la o școală la care nu aveți sală de sport. Dar, dacă ploua afară și ați lucrat „la saltea", se cheamă că ați lucrat eventual într-o sală sau pe holul școlii și nu afară în ploaie.
La acel „pisează", textul corect este „visează" dar acele trei puncte de suspensie vin să atenționeze pe cititor că, probabil, urmează ceva mai deosebit și, cu alte cuvinte acel care a scris vrea să facă o digresiune și să te facă să înțelegi că există greșeli în felul tău de a gîndi și de a acrie.
Foarte probabil că peste un an vei dori să ajungi într-o școală la oraș și atunci va trebui să te dai și tu după niște reguli mai severe, mai elevate, mai cu pretenții.
Ce te vei face atunci dacă vei continua să scrii așa cum scrii? Nu crezi că mai bine ar fi să rămîi acolo la tine în sat, fără pretenții la știință de carte? Pentru că și așa nu-ți va folosi la nimic și vei pierde 4 ani degeaba.
Să fii sănătoasă!

| anonim_4396 explică (pentru corolav):

Scuză-mă nu-mi spune ce să fac, te rog frumos.
Repet: am nevoie de sfaturi nu de critici, nu înţelegi?

De ce este lumea aşa rea în ziua de azi?
Nu mă cunoşti în realitate, nu ştii de ce pot fi capabilă.
Dacă m-am grăbit să scriu (trebuia să plec urgent) înseamna că nu ştiu să scriu sau ce că nu m-am prins.Românul nu ştie decât să critice.
Dacă nu ştiai unde stau sau dacă am sală de sport, mai bine nu comenatai.
Fiecare face ce vrea cu viaţa lui, tu vezi-ţi de viaţa ta şi învaţă să nu mai critici atâta, unele critici pot durea.
Crezi că eu sunt mulţuimită de şcoala mea?
E vina mea că m-am născut aici, fară mari condiţii?

Pun pariu că o să continui să critici...am să îndur, ce să fac.

| Radu284 a răspuns:

Eu cand eram a 8-a, profa de sport era foarte fericita sa fi avut echipamentul cu mine big grin Asa de multa importanta dadeam eu sportului de la scoala.

Nu stiu cum va trateaza proful de sport, nu am fost acolo sa vad. Nu cred ca e o problema ca e sarcastic, mie imi plac oamenii sarcastici.

| anonim_4396 explică (pentru Radu284):

Am pus sarcastic intre gilimele nu am stiut cum sa refer altfel la modul cum de ia cateodata in ras adica ii vorbim sincer si tot gaseste ceva de care sa rada...

| Radu284 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai si tu nu poti face la fel cu el? happy

| anonim_4396 explică (pentru Radu284):

Sa prinda pica pe mine dupa..mai bine nu. lasa mai e putin si scap de el. sau nu pentru ca la liceul la care vreau sa dau, se pare ca si el e acolo....de aceea as vrea sa intreb la profilul filologie se face sport?

| davidrcv a răspuns:

1.Nu! 2.Eu am 8 ani si pot. Trebuie sa exersezi acasa.3.In nici un caz!

| anonim_4396 explică (pentru davidrcv):

Tu probabil faci parte dintr-o scoala echipata si buna eu nu am facut mai deloc sport in clasele 5-7 de abia acum in clasa a 8-a avem un profesor mai bun si iti imaginezi cat de nepregatiti suntem.

| davidrcv a răspuns:

Mda,dar acum ai scoala echipata?

| ForeverForYou a răspuns:

Si la profilul de filologie se face sport, la orice profil se face, insa ai putea sa-i spui profului de sport sa-ti explice cum sa faci si sa mai exersezi la scoal si sa-ti spuna daca e bine si daca nu e, iti va mai explica.

| anonim_4396 explică (pentru ForeverForYou):

Nimeni nu putea sa faca tumba din picioare si profu nu a vrut sa ne arate... a zis ca ne arata data viitoare si nu ne-a aratat nimic, crezi ca mi-ar arata mie?

| ForeverForYou a răspuns:

Pai daca il rogi frumos si ii explici ca nu poti sa faci si sa-ti arate, sau sa te invete ca atunci, nu cred ca te-ar refuza, de ce s-a facut profesor daca nu sa-i invete pe copii ceea ce el preda?

| lavinia06 a răspuns:

Pentru chestia aia ca ai scazut la invatatura nu ai de ce sa te stresezi. Ti se pare deoarece si eu am aceeasi impresie. Problema este ca materiile sunt foarte grele si e normal sa ai note mai mici ca in clasele primare iar pentru. chestia cealalta cu sportul du-te la prof. tau de sport si explica-i problema prof. tau si spune-i ca celelalte s-au prefacut si spune-i sa iti explice cum sa faci rostogolirea sigur o sa inteleaga Mult succesc! :* ( FUNDA)? te roog

| anonim_4396 explică (pentru lavinia06):

Nu il cunosti..nu cred ca ma ia in serios + vor avea dupa toate colegele pica pe mine

| lavinia06 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da asta e cam complicat dar spune-i mai bine sa iti explice cum sa faci rostogolirea ca pana la urma de ce e profesor...

| CuteAngel a răspuns:

Draga mea... sunt cam in aceeasi situatie si eu. sad Sunt clasa a VII a si tot dezastrul a inceput cu un 4 la sport, la fel ca tine, nu m-am simtit in stare sa fac acele rostogoliri si am luat 4. sad Si nu stiu ce s-a intamplat cu mine, ca de atunci notele tot scad. sad