Aia e în condițiile în care eu am făcut subiectele de bac într-o ora jumate. În condițiile în care la bac ai ciorna, iar la teza scrii direct pe foaie, mi se pare normal.
Nu cred ca ai terminat in jumatate de ora, deoarece trebuie sa le gandesti, sa te asiguri ca scrii ce trebuie si sa alegi dintre faptele istorice potrivite, in contextul in care exista sute de evenimente care pot fi luate, sau nu, in considerare. Numai la eseu imi ia cam 45-60 de minute. Cu ce viteza ai scris de ai reusit sa termini atat de repede? Eu nu scriu niciodata pe ciorna esercitiile(am dat simulari in scoala), ci fac doar scheme, pe baza carora construiesc eseul, exercitiile, etc.
Va pregătește pentru facultate . E bine ca va antrenează sa va mișcați repede, la BAC veți avea timp destul ca știți sa va organizați. Ce a fost, a fost. Ideal e sa te aduni, dacă mai ai alte teze sa fii perfect capabilă sa rezolvi la ele încât sa iei nota mare. Stai cu prietenii, asculta muzica, citește, plimbă-te, fa orice iti ia mintea de la teza. Și nu uita: nu lăsa regretele sa te consume, peste 2 ani maxim, teza asta o vei uita. Succes.
Buna!
Ma tot gandesc pentru ca la engleza am afalt ca am luat 10 la teza, insa eu sunt genul care are frustrari datorita propriei persoane. Am stat pana la 2 dimineata zilnic, timp de o satpamana, ca sa fac teste si sa rept tot pentru istorie, si ar fi greu de suportat sa iau o nota mica.
Multumesc!
Te inteleg, pentru ca și eu mă stresam la orice nota. Normal ca ai invatat și vrei sa vezi rezultatele muncii tale. Felicitari pentru nota de 10 la engleza, eu zic ca va fi bine și la istorie. Succes! Pana atunci, relaxează-te, dacă stai așa încordată îți obosești organismul și tot nu e bine.
Noi la istorie sustinem teza 3 ore in 3 zile diferite zilnic cate un subiect.
Ascult niște muzică sau fac ceva ce îmi place. De exemplu colecționez monede și timbre sau desenez. Dacă ști că ai învățat nu ar trebui să ai emoții. Dacă vrei să uiți de teză încearcă să faci ceva că să îți distragi atenția și să uiți de ea. Poate ajută.
Am scris tot, numai ca nu am facut niciodata teste de bac, si a fost primul test. Imi este teama de cum va calcula proful punctajul, de cum va considera exercitiile mele, rezolvate bine sau nu. Oricum a spus sa ne grabim, sa terminam repede si sa lasam deoparte ce nu am terminat, in detrimentul eseului. Formularea mea nu a fost intocmai perfecta, pentru ca am avut de prezentat la 5 exercitii fapte istorice( am scris 6 pagini, mediu), si la un moment dat am intrat in panica, cand proful a venit langa mine si a spus sa ma grabesc.
Sper sa fie bine! Multumesc! Asa ma stresez eu pana aflu rezultatele de la orice test, deoarece am impresia ca nu imi mai amintesc ce am scris.
alexcatalin13 întreabă: