| littleblackgirl a întrebat:

Am de facut la liceu o prezentare despre anii '80 si despre cum se distrau tinerii de atunci fata de cei din prezent. Imi puteti spune si mie, cei care cunoasteti, care erau modalitatile de distractie pe atunci? Dau funda. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Ascultam muzica ( la radio, casetofon sau magnetofon), mergeam la concerte ( cu diverse trupe gen Holograf, Compact, Iris), foarte des mergeam la film la cinema si era foarte aglomerat, la teatru, la " video" ( in diverse sali era cite un film care rula pe un videoplayer si il vedeai la tv dar nu cu subtitrare, ci tradus dublat in romaneste- se auzea in fundal si engleza, ceva imposibil de imaginat acum), la teatru, la spectacole cu Cenaclul Flacara (Paunescu), la dans in discoteca ( uneori asta se facea la liceu sau in cantina facultatii ), citeam foarte mult, ne plimbam, jucam carti des, mergeam vara in tabere, la strand, excursii in tara, cautam reviste de moda dupa care sa ne faca o croitoreasa cite ceva, mergeam la aniversari (cam totdeauna erau acasa la sarbatorit), vorbeam si glumeam foarte mult inre noi.
Nimic nou sub soare happy.

| drhotzu a răspuns (pentru michelia):

Ooo vezi ca ai uitat ceva: la aniversarimergeam la ora 4-5 si plecam cel tarziu la 9 seara... ca de se facea noapte si nu era frumos. ne jucam afara 99% din timp, joci ca: leapsa, tarile, frunza, tara tara vrem ostasi, fata`ascunselea, fotbal, patratica, elasticul, ratele si vanatorii... si multe multe altele! dar asta este evolutia lucrurilor. acum nu mai este HIP sa te joci afara trebuie sa stai pe net si pe "Facebook"!

| michelia a răspuns (pentru drhotzu):

E adevarat tot ce spui tu; despre jocuri n-am spus nimic desi mi le amintesc cu placere si le jucam pe toate, pentru ca se referea la tineri intrebarea ei, nu la copii.

| drhotzu a răspuns (pentru michelia):

Depinde ce inseamna tineri pentru tine/pentru ea happy
da dar meritau metionate laughing

| michelia a răspuns (pentru drhotzu):

Meritau, asa ehappy

10 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Pai, sa vedem... nu existau calculatoare, internet, cluburi, baruri, restaurantele se inchideau toate la ora 22, erau doar 2 canale la tv, fiecare cu 2 ore program (jumatate din timp program alb-negru), deci tot ce raminea era distractia de a sta 6 ore la coada la carne. asta fara sa stii daca baga carne, dar nu era nici o problema ca oricum toata lumea avea alternative, isi lasa sacosele si la coada la brinza sau ulei/faina/unt, etc.

| littleblackgirl explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri, au fost de ajutor! happy

| aumih16 a răspuns:

E bine ca macar odata tara noastra a fost cum trebuie sa fie o tara asta este sigur

| SimonaCristina a răspuns:

Eu zic sa te uiti la seria ''Liceeni''' si-ti vei da seama...