| SwettyCat a întrebat:

Am de facut un referat la chimie despre poluarea.Intrebarea mea este de cate randuri sau pagini de caiet mic ar trebui sa fie referatul?
P.S.big grinaca l-as intreba pe profesor nici el nu mi-ar raspunde cate pagini.Eu nu am mai facut pana acum un referat.

Funda~!:X

Răspuns Câştigător
| 123456789101112123456789101112 a răspuns:

Parerea mea este sa il faci pe foaie A4 si cam de doua foi, nu mai mult pentru ca nu are rost!

7 răspunsuri:
| Caracteromule a răspuns:

Salut, eu am mai facur referate la romana, un referat trebuie sa aiba minim 1 pagina de caiet studentesc deci 2 pagini de caiet mic, sper ca te-am ajutat

| PaulCCraciun a răspuns:

Pai depinde de ce ti-a cerut sa faci, daca vrea chestii de genul cauze, urmari, factori, solutii, atunci cred ca maxim 2 pagini de caiet studentesc ( 4 pagini caiet mic ) ar fi de ajuns. Daca nu are mari pretentii, 2 pagini caiet mic zic eu ca sunt suficiente.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Un referat il faci pe foi A4 veline nu pe caiet si in principiu are ori 1 ori 2 pagini, depinde cat de multe informatii gasesti despre acest subiect, insa ai grija sa fie in legatura cu chimia, eu zic ca o pagina jumatate de foaie A4 este suficient.

| SwettyCat explică:

Clasa a vii-a ...primul an de chimie.tongue

| Florin_Florescu_1998 a răspuns:

Vreau si eu five o' clok rezumat 10 randuri

| SwettyCat explică (pentru Florin_Florescu_1998):

Una-i rezumat, alta-i referat. tongue

| Maftei_Alexandru_V._1993 a răspuns:

Minim 2 pagini
sper ca tea
ajutat