Daca nu stii cum sa inveti la istorie, de ce naiba te-ai mai dus la acel concurs?
Istoria e foarte frumoasa daca ai rabdare, un strop de imaginatie, curiozitate si iti plac detaliile.Imagineaza-ti ca pe o povestire frumosa, viseaza acele pagini in imagini si vei vedea ca pana la urma vei retine foarte usor.
P.S:Nu te mai gandi la numarul de pagini, ci doar analizeaza si bucura-te in acelasi timp de fiecare cuvant.
Bafta la acel concurs si sa iei un premiu cat mai mare!
Acum e seara invetzi sau mai bine tocesti si maine dimineata te scoli cu vreo ora inainte si repeti lectia asa vei avea mintea limpede si vei retine mai usor ^^ eu asa fac si iti pot garanta ca merge te pup si succes la invatat
Nu vreau sa se supere pe mine cei care nu au loat funda...toate rapunsurile sunt bune dar m-am luat dupa numarul de fundite si cel care a avut cele mai putine fundite a primit si o funda de la mine.
Ti-as spune sa citesti sau sa scrii iar apoi sa te apuci de invatat, ca iti intra mai repede in cap! fundita?
M-am apucat sa scriu si sa citesc dar intrebarile sunt despre Jocurile Olimpice, ceea ce tin de greci, care au nume foarte ciudate si greu de pronuntat si de retinut.
Ori citesti ceva despre greci, ori te duci si te culci mai devreme si maine vei fi in forma vei vedea
Cred ca o sa fac ce ai zis tu si mishucuchan...va multumesc amandurora pentru sfat...va pup!
Iti tin pumnii pentru concurs ^^ sa castigi premiul 1 te pup si ca sa nu ma lungesc mai mult inca odata succes ^^
Mersi!
Da sunt greu de invatat dar daca te straduiesti poti retine.Sau poti cumpara centrum-ajuta mintea pentru a invata mai usor-