8.1 am luat si eu, si am gresit doar la rezumat la eseu. In barem scria ca se scad 0, 6 puncte, dar de la 0, 6 la aproape 2 puncte nici eu nu stiu cum de s-a ajuns. Am vrut si eu sa fac contestatie, dar mi-a fost frica ca o sa-mi scada si mai mult pentru ca la romana e interpretabil si mai ales ca am luat la mate 5, 5, mi se micsora media de tot. Te rog frumos sa ma anunti daca ti-a mai crescut nota. Eu sper sa iti dea nota dorita, stiu cum eu, nici eu nu ma asteptam la 8, ca pana la urma am scris 7 pagini si nu sunt genul sa scriu aiureli.
Ideea e ca eu am medii mari la celelalte materii, 9.15 la mate si 10 la bio si romana ma trage in jos. Stiu sigur ca am facut mai mult de 8.10, totusi mi e foarte frica de corectare.
Felicitari pentru notele pe care le-ai obtinut! Eu zic ca o sa intrii la ce facultate vrei fara probleme! Eu am o medie mica 7, 11 pentru ca m-a tras in jos nota la matematica 5, 50, desi am facut meditatii 2 ani Eu am fost la liceu la tara si nu prea se face carte aici. Mult succes la facultate si sper ca ti-au marit nota!
Daca te astepti la o nota peste 9. Atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Noi nu stim ce ai facut tu acolo
Da se poate scădea, dar in cazul in care esti sigur ca nota ta ar fi trebuit să fie mai mare, iar cel care o reevalueaza consideră la fel atunci o va creste.
Dacă nu îți vor fi găsite alte greșeli, atunci nu ar avea de ce să-ti scadă nota. Oricum, dacă ti-ai făcut dinainte calculul și așteptările tale sunt așa de mari, cel mai probabil ți se va mări nota.