| IoanaIova50 a întrebat:

Bună, TPU! Am mai pus intrebarea asta si ieri dar vreau cat mai multe pareri fiindca mi-e frica sa nu cumva sa-mi elimine evaluarea.
Deci, ieri la evaluarea nationala am rezolvat totul corect conform baremului, in schimb datorita supraveghetorilor care erau prosti si nu mi-au zis nimic, am subliniat titlul "Ploaia"
Oare mi-o anuleaza pentru atat?
Chestia banala e ca la simulare am facut aceeasi chestie si nu ne-a atentionat nimeni, din contra am luat 7.20
Ar fi pacat o lucrare de nota 9 sa-mi elimine...

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu o sa-ti anuleze nimeni lucrarea, e o prostie

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu ți se anulează lucrarea, dar s-ar putea să scadă chiar puțin din aspectul lucrării, ținând cont că nu aveați voie să subliniați, să încercuiți, să împărțiți în propoziții etc
Nu îti scade foarte mult, stai linistită. Multi copii au facut greșeli asemanătoare (au încercuit/subliniat etc) și nu le mai anulează nimeni lucrarea. Success mult!

| IoanaIova50 explică (pentru floresdemayo):

Sper sa fie asa cum spui tu. Multumesc din suflet!

| floresdemayo a răspuns (pentru IoanaIova50):

Negreșit!

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Din cauza *
Si nu, de ce ti-ar elimina-o pentru atat?

| chioscuta a răspuns:

Stai linistita! Lucrurile nu sunt atat de serioase, pe cat le spun profesorii la clasa!

| IoanaIova50 explică (pentru chioscuta):

Sper să nu. Astept din tot sufletul rezultatele sa se afiseze odata

| MariusFD96 a răspuns:

Sa inteleg ca ai subliniat titlul Ploaia pe foaia cu subiectele? Sau pe foaia ta? Nu are importanta oricum. Nu iti va anula nimic... Si ca sa stii si tu, foaia cu subiectele se poate lua acasa dupa 2 ore de la incheierea examenului. Deci nu mai face nimeni nimic cu foaia aia... laughing Asa ca stai calm! happy

| IoanaIova50 explică (pentru MariusFD96):

Pe foaia mea am subliniat.
Ce e penibil e ca ne-a cerut foaia cu subiectele sa le dam inapoi

| IoanaIova50 explică:

Stiti cazuri care au patit lucrul acesta? Va rog sa-mi spuneti sunt foarte speriata!

| andreiucu45 a răspuns:

In mod normal da, deoarece se considera semn.

| IoanaIova50 explică (pentru andreiucu45):

PI, si la simulare de ce ni l-au luat subliniat directoarea?
Pe langa asta nu ne-a zis nimeni nimic.

| Melania2421 a răspuns:

Eu am făcut totul bine și am subliniat și eu câteva lucruri. Cred ca iau peste 9.50. poate sa mi-o anuleze? Am subliniat unde am scris " Subiectul 1"

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Melania2421):

Da, fata. Este foarte grav. Chiar tio anuleaza. Mie mi-au anul-ato acum cativa ani cand a-m dat examen-ul si uite ce analfabet a-m ajuns. Ve-zi sa nu ajungi la fel.

| Alex177001 a răspuns:

Eu nu mi-am scris toate prenumele, am scris unul singur, ce spuneți mi-o anulează?