Nu ți se anulează lucrarea, dar s-ar putea să scadă chiar puțin din aspectul lucrării, ținând cont că nu aveați voie să subliniați, să încercuiți, să împărțiți în propoziții etc
Nu îti scade foarte mult, stai linistită. Multi copii au facut greșeli asemanătoare (au încercuit/subliniat etc) și nu le mai anulează nimeni lucrarea. Success mult!
Sper sa fie asa cum spui tu. Multumesc din suflet!
Negreșit!
Asta ma intreb si eu.
Stai linistita! Lucrurile nu sunt atat de serioase, pe cat le spun profesorii la clasa!
Sper să nu. Astept din tot sufletul rezultatele sa se afiseze odata
Sa inteleg ca ai subliniat titlul Ploaia pe foaia cu subiectele? Sau pe foaia ta? Nu are importanta oricum. Nu iti va anula nimic... Si ca sa stii si tu, foaia cu subiectele se poate lua acasa dupa 2 ore de la incheierea examenului. Deci nu mai face nimeni nimic cu foaia aia... Asa ca stai calm!
Pe foaia mea am subliniat.
Ce e penibil e ca ne-a cerut foaia cu subiectele sa le dam inapoi
Stiti cazuri care au patit lucrul acesta? Va rog sa-mi spuneti sunt foarte speriata!
PI, si la simulare de ce ni l-au luat subliniat directoarea?
Pe langa asta nu ne-a zis nimeni nimic.
Eu am făcut totul bine și am subliniat și eu câteva lucruri. Cred ca iau peste 9.50. poate sa mi-o anuleze? Am subliniat unde am scris " Subiectul 1"
Da, fata. Este foarte grav. Chiar tio anuleaza. Mie mi-au anul-ato acum cativa ani cand a-m dat examen-ul si uite ce analfabet a-m ajuns. Ve-zi sa nu ajungi la fel.
Eu nu mi-am scris toate prenumele, am scris unul singur, ce spuneți mi-o anulează?
CordovanRaul întreabă: