Scoala nr 10 "Maria Rosetti"
Acolo sunt eu din clasa intai si acum sunt a 8a. Este foarte buna, profesori dedicati, si copii sunt de treaba si gasesti repede un prieten:*
Succes.
Mulumesc foarte mult pentru raspuns dar mai am doua intrebari: din ce clasa se face engleza? si se poate intra usor acolo FARA PILE?
Scuze mai am inca trei intrebari: din ce clasa se fac limbile straine maiales engleza? si ce limbi straine se fac? din ce clasa?
Engleza mi se pare ca din a 3a sau a 4a nu mai stiu sigur.
Si nu cred ca iti trebuie pile pentru ca e o scoala foarte cunoscuta si sunt oameni corecti
Multumes foarte mult pentru raspunsul tau in afara de engleza ce limbi straine se mai fac? din ce clasa?
Din clasa a 5a alegi dintre franceza si germana.
Multumesc foarte mult dar as mai avea cateva intrebari daca nu te deranjez: acolo sunt si romi? este scoala curata? este director s-au directoare? este de treaba?
Mai sti cumva si alte scoli? pentru ca eu stau in straulesti
Eu nu am in clasa dar sunt intr-a 8a vreo 3-4 care au ramas repetenti. oricum nu se iau de nimeni
Este directoare si o adjuncta, care e fiica ei( e mai a dracu cand nu ai uniforma sau vorbesti urat)
Da, e curata avem 3 femei de serviciu care ne cearta cand ne sprijunim cu picioru de perete.
Sa nu crezi ca avem uniforme cu fuste sau din astea trebuie sa avem doar bluza alba.
anonim_4396 întreabă: