| teiube a întrebat:

Buna TPU am nevoie de ajutor cine poate sa imi raspunda la urmatoarle intrebari are funda; 1 tipul de perspectiva narativa -definitie ce este 2rolul interogatiilor retorice-definitie exemple 3 motive literare -ce este exemple ps. daca nu sti sau daca nu vrei sa raspunzi nu scrie aiurea pe google nu zice clar si sunt multe varianta si nu stiu care este ce buna.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Perspectiva narativa este punctul de vedere din care se relateaza intr-un text epic. poate apartine naratorului, unuia sau mai multor personaje. perspectiva multipla e o trasatura a romanelor moderne;
interogatia retorica e o figura de stil care consta intr-o intrebare de la care nu se asteapta un raspuns. are rolul de a intensifica tensiunea lirica si sentimentele exprimate. este si o marca a eului liric.
motivul literar este un cuvant care, repetandu-se in text, are multe semnificatii; motivul timpului implacabil(neinduplecat), motivul apei, motivul fantanii. acestea din urma semnifica viata, renasterea; dar trebuie aplicate pe text.
spor la munca!