Poti sa spui ca esti intr-o lume fantastica,si toti locuitorii sai sunt ciudati, si numele lor sunt doar pronume...(ex:el merge cu ea). adica el, ea.etc. fiind nume de persoane in acea lume...si spui si tu ca te-ai trezit si a fost trist ca te-ai trezt,dar cand spui ca esti in lumea aceea, zici si tu o intamplare haioasa, sau ceva.stii? ceva prin care ai trecut tu cu pronumele
funda?
Ieri, o zi de toamna m-am intalnit cu el.Era imbracat in straaie mai vechi nu foarte uzate de culoarea ierbii. L-am salutat frumos iar el mi-a raspuns printr-un leganat tandru al mainii sale stangi.Nu puteam sa nu ma holbez la chipul sau superb, ochii lui albastrii ca cerul vara si buzele rosii ca petalel unui trandafir imbibat in sangele eroilor nostri. MA privea cald dar cu o oarecare nedumerire. Am inceput sa ne indepartam lent unul de celalat dar inca inima mea pastra un ritm alert. sper ca iti place si sper sa te ajute...nu ai mentinoat cat de lunga sa fie compunerea dar daca totusi o alegi pe amea si e prea scurta poti sa mai adaugi poate si un fel de dialog.
Săvescu_Diana_2000 întreabă: