De ce imi recomanzi? As vrea sa stiu mai multe detalii, multumesc.
La liceul acesta a fost si vărul meu in rest nu stiu ca eu nu am mers niciodata la un liceu.
Salutare! Nu sunt din Bucuresti dar sunt la stiinte sociale deci iti pot explica profilul. Se bazeaza pe engleza, istorie, geografie si stiintele socio-umane (logica clasa a 9-a, psihologie clasa a 10-a, economie si sociologie clasa a 11-a, filosofie clasa a 12-a). Daca te pricepi la aceste materii si nu te impaci cu matematica si celelalte materii reale, atunci acesta este profilul potrivit pentru tine. Din clasa a 11-a nu vei mai face latina, fizica, chimie si biologie. Matematica ai 2 ore pe saptamana toti anii. Tezele se dau la romana, engleza, istorie/geografie (la alegere) si materiile socio-umane de mai sus (aceasta teza se schimba in fiecare an). Bacul se da la romana, istorie si a 3-a proba la alegere din aceste 6 materii: geografie, logica, psihologie, economie, sociologie si filosofie. Parerea mea? Un profil destul de lejer si mai balansat decat filologia. Cat despre liceu nu pot sa iti recomand decat sa te orientezi dupa distanta de casa si media de admitere. Sa pui cat mai multe optiuni. Succes!