| anonimyus a întrebat:

Am nevoie urgent de rasupunsul vostru! Va rog! Iubita mea are o mare problema la facultate. Ea este in anul III la umf Iasi. Azi a sunat-o secretara sa ii spuna ca are o restanta din anul I. Ea stia ca nu are nici-o o restanta. Cei de la facultatea iau spus, ca a trecut anul I fara restante, anul II la fel. Si acum in anul III sa ii spuna ca are o restanta. Voua nu vi se pare ciudat? Din cate am inteles, daca nu ia examenul asta nu trece anul. Cum sa procedeze, ca sa isi dea seama cei de la facultate ca e eroarea lor!?

4 răspunsuri:
| AgathaRo a răspuns:

Pe la Inspectoratul scolar eventual sa faca o plangere sau ceva. Daca secretarele au fost sub influenta bauturiilor alcoolice nu ai ce face. Traim in Romania iar asta ne ocupa timpul.Mult succes!

| vatco a răspuns:

Din cate stiu la fiecare examen se face o prezenta.sa se caute foaia cu prezentele. apoi nota este trecuta in catalog..sa se verifice si catalogul profesorului.de obicei se mai fac erori la baza de date..la care au acces secretarele dintr-un soft.cel mai recomandat este sa caute profesorul de curs la care are problema si sa se uite in catalog

| GyCaNuL a răspuns:

Ar trebui sa vorbeasca cu profesorul la care are restanta si sa verifice catalogul lui! Se intampla astfel de greseli atunci cand secretarele trec notele in computer.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Studentii nu au acum carnet, in care se trec notele de la examene?