| AuDCulori_4261 a întrebat:

Am nota 9 la purtare din urmatorul motiv: mi-am uitat carnetul de nota la o ora de dirigentie. Imi va afecta acest 9 la purtare, pe motivul asta stupid, intrarea la liceu?

Răspuns Câştigător
| MyChemicalRomance a răspuns:

Mah eu nu cred, sunt fata si iti zic sincer ca am media scazuta pe al doilea semestru la 9 pe motivul ca am chiulit si am mers la biliard. Acest noua nu prea il ia nimeni in seama + ca va fi 9.5.E un semn mic de alarma pentru ei.un fel de "Acest copil nu a fost tocmai ingeras" straight face Nu e asa mare baiu` rau tu lin. Si eu eram disperata deoarece am media cea mai mare din clasa si la sedinta s-a spus ca eu voi avea media la purtare 9, toti parinti pe acolo" vai ca nu se poate" deja ma ofticau. Nu se intampla nimic.

7 răspunsuri:
| fluture156 a răspuns:

O sa te simti tu prost pe urma dar nu cred ca e asa grav.:*

| Riflex a răspuns:

Mai frate asa profesori sau cine te-o prins nu am mai vazut...Dar sigur nu iti v-a afecta intrarea la liceu daca ii explici ce s-a intamplat!

| AuDCulori_4261 explică:

Carnetul de note*, imi cer scuze.

| AuDCulori_4261 explică (pentru Riflex):

Diriginta mea este profesoara de engleza, iar de cand am ales sa nu mai fac meditatii cu ea, ci cu alt profesor, numai faze din astea imi face.

| CariocaAlba a răspuns:

Raspunsul pe care il ceri ti-l dau eu. Pentru ca pana acum nimeni nu ti-a raspuns la intrebare. happy Iti va afecata intrarea la liceu pentru ca media generala se face si cu purtarea, deci de exemplu in loc sa iti iasa 9.7 iti iese 9.64. sad Ma rog, daca pe primul semestru ai 10, anual vei avea 9.5, dar cand faci media anuala nu se rotunjeste la 10, ci ramane 9.5. Si stii, media pentru liceu se face intre media dintre media mediilor din 5-8rolling on the floor) si media notelor la capacitate. Imi pare rau sad si mult succes. :*

| Epiico a răspuns:

NORMAL cati afecteaza pai cu 9 la purtare daca vrei sa dai la un liceu de POLITIE CEVA te da afara in suturi aia

| AuDCulori_4261 explică (pentru CariocaAlba):

Normal ca ma v-a scadea cu cateva sutimi la medie, dar eu puneam problema in felul urmator : " Nu poti sa intri la liceul X, chiar daca te incadrezi cu media, deoarece ai avut 9 la purtare "