| Gabrielle_4620 a întrebat:

Am o colegă, şi vrem şi noi sa ieşim in oraş, dar pe ea nu o lasă mama ei pană nu face 30 de exerciţii. Şi eu nu pot mai tarziu pană termină ea. Aţi putea să îmi daţi nişte exerciţii gata rezolvate, poate un site sau facute de voide clasa. 7 mai usoare si mai scurte. Mulţumesc!
Cel care îmi dă cele mai multe, Primeşte fabuloasa fundă!

7 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Lasa colega sa invete daca tu nu ai chef!

| marrr a răspuns:

laughing Si vrei sa credem asa ceva? De ce n-o ajuti tu cu exercitiile? Cu ocazia asta mai inveti si tu cevasmug.

| marrr a răspuns:

Da, s-a inteles gresit pentru ca arunci cu critici peste tot. "piti si coca". mai, mai! Tu ce-oi fi? Uite ca nu-mi permit sa te fac asa nici dupa ce ai zis toate porcariile alea. Daca iti trebuiesc 30 de exercitii, fa-le. Nu conteaza pentru cine sunt. Crezi ca stau altii la cheremul tau toata viata ca sa-ti faca pe plac, ba vrei si la tava cu tot cu rezolvari. Imi stricasi toata ziua cu ipocrizia si egoismul tau.
Nu-mi pasa cate exercitii faci tu, nu imi dau seama daca zici adevarul sau nu pentru ca nu te cunosc. Dar tu-ti permiti sa faci pe toata lumea sa se simta prost si mai si zici lucruri -false- despre noi. Crezi tu ca toata lumea care te-a criticat pe aici sta zi de zi sa-si faca poze si sa iasa cu gasca? Foarte inteligent din partea ta.

| Derye a răspuns:

Unu la mana, bine face mama ei, tu vrei sa iesi afara 2 ore, sau sa ai note bune la scoala si sa te realizezi financiar?
Doi la mana, de ce ti'am da astfel de exercitii? Nu stie, sta in casa pana rezolva. Asa faceam si eu.
Trei la mana, de ce nu le incepe mai devreme? Ca sa le termine la timp.

| Doddel a răspuns:

Ar fi mai bine daca s-ar apuca de exercitii mai devreme ca sa puteti iesi

| Gabrielle_4620 explică:

Doamne frate cat de rautaciosi puteti fii!
A zis cineva ca nu invat sau ce?! Noi in fiecare zi facem cate 30-20 de exercitii, doar azi am vrut sa terminam mult mai repede ca sa putem iesi si noi sa ne mai bucuram cat este vara. Arta este grea, critica usoara! Mai bine sa cer ajutor din punct de vedere al invataturii nu gen: la ce varsta sa o fac, sau am ramas gravida, sau cum sa o fac, sau vreau sa il cuceresc pe unu. Cum pun unele piti si coca intrebari pe acest site. Nu am vrut decat un mic ajutor, ne-au cam ajuns in fiecare zii 30 de exercitii cea ce nu cred ca toti faceti, adica e mai cool sa ies cu gasca sa fac poze decat sa ma gandesc la viitor. so. lasati-o balta! Scuze daca s. a intele gresit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am nevoie de raspunsuri