| LostInTokyo1994 a întrebat:

am o intrebare cu privire la bac matematica.sunt subiectele de la bac mai usoare decat variantele de bac? tocmai ce m-am apucat de tema de vacanta care e din variante si mi se pare extrem de greu.va rog un raspuns.

Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Este normal ca la inceput sa ti se para greu.Ai sa vezi ca dupa vreo 15-20 de variante multe chestii gen metode de rezolvare se vor repeta.
Subiectul de la bac este asemanator cu subiectele din variante in sensul ca are aceeasi structura, dar ca dificultatea nu prea.In functie de ce noroc vei avea la vara este posibil sa pice ceva mai greu sau mai usor(in ultima vreme a fost o tendinta sa pice din ce in ce mai usor).
Sfatul meu este sa lucrezi bine variantele astea si apoi sa le mai reiei odata si sigur vei lua peste 8-9 la bac.

2 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

O varianta e compusa din mai multe subiecte. Nu inteleg la ce te referi. Plus ca la anul bacul va fi diferit.

| Scarlettt a răspuns:

Da in general variantele le fac mai grele. Eu iti spun dupa ce a fost la evaluarea nationala, am invatat ca proasta o gramada de chestii si a fost usor, cam de clasa a 5a.Asa a fost si in anii trecuti