Ideea este ca ai nevoie de: matematica, engleza si informatica pentru profesia pe care ti-ai ales-o.
Matematica este baza oricarui limbaj de programare, fara ea, nu vei putea fii programator de jocuri si de nimic altceva, totul se leaga de formule matematice in programare!
Engleza este limbajul de baza si cel mai folosit in telecomunicatii, deci, iarasi ai nevoie de o engleza avansata.
Deci, alege intens mate-engleza-info - ca sa-ti poti vedea profesia realizabila.
Personal nu cred ca o sa te lupti prea tare cu matematuca in programare. Sa faci integrale si limite prin programare e ceva rar.
Poate ar trebuisa te uiti la algoritmi si la abordari.
Nu iti face griji ca in aproape toate cazurile nu o sa scrii tu un cod care sa puna macar un pixel pe ecran in c. In general se folosesc motoare grafice.
Da, mă, stai liniștit, există și cele 2 tipuri de specializări mate-info intv. engleză și mate -info intv info. Doar că acum nu știu dacă toate liceele dispun de 2 sau mai multe clase de matematică, e posibil ca într-un liceu să aibă 1 clasă și aia mate-info simplu. Tu trebuie să te interesezi la licee, ce profile și specializări au sau discută cu dirigintele... hmm, cred că ar trebui să vă dea o fișă de orientare spre licee, idk...
Curiosul999 întreabă: