| Joanabibuz a întrebat:

Am o mare problema. E un tip in clasa. Cred ca ma place. Si eu nu stiu cum sa ii zic ca il plac. Nu stiu exact daca ma place. Suntem prieteni din clasa a 2-a! Practic de o viata. Apropo am 13 ani. Pentru prietenul meu Octav care e obsedat, nu esti tu. Funda daca merge.

Răspuns Câştigător
| suzi a răspuns:

Ii spui pe ocolite mai intai poti sai iei ...de ex telefonul si sa-l ascunzi in spate astfel daca el te place cat de cat de va lua in brate ca sa poata sa il ia si daca nu te place se va roti pe langa tine pana vei ceda. sau poti sa mergi cu grulpul de amici in care e si el si sa te impingi in el cu soldul astfel daca se impinge si el te place daca nu nu. sau te prefaci ca tie rau daca va veni si te va lua in brate sau alceva inseamna ce simte ceva pentru tine si de ex in momentul acela poti sa-l saruti si vei vedea cum reactioneaza( de obicei bine). Si un sfat nici odata sa ii spui unui baiat ca vrei sa fiti impreuna nu suporta. si in caz ca e intr-un fel stanjenit de ce vor crede cei din clasa poti sa-i spui ca puteti tine relatia secreta o vreme dar nu ii spune asa direct. funda happy

3 răspunsuri:
| Robieski a răspuns:

Trebuie sa-i spui la un moment potrivit!
Buna...(ii zici numele) vrei sa fim impreuna?

| KinderashaXD a răspuns:

Auzi da tu vrei sa fii cu el adica sa stai cu el sau doar vrei sa spui cal placi?

| Joanabibuz explică:

Vreau sa fim impreuna.