Ar trebui sa inveti in fiecare zi, eu asa fac, si retin totul foarte bine. Uite metoda mea:
Învat la fiecare materie, putin cate putin, iar seara, in pat, ma gandesc ce-am invatat. A doua zi la fel, si tot asa in fiecare zi Eu asa am facut, si crede-ma ca merge Cu o zi inainte sa dai test, fa-ti mai intai temele la celelalte materii, si petrece toata ziua cu burta pe carte A da, si mie imi piere de multeeeeee ori cheful, dar ma gandesc: " eh, lasa ca-mi trece ", si invat toata ziua In ziua aia aveam test la istorie ( urasc istoria ), si trebuia sa invat mult si bine. Dar las, ca-mi trece lenea! Si tie o sa-ti treaca! Cand nu intelegi un lucru, intreaba-ti profa/ proful de chimie Sunt sigura ca te va ajuta. Daca nu, ia totul pas cu pas si imagineaza-ti ce se intampla in carte.
Daca ai fi invatat de la inceput, nu ai avea probleme cu scoala
Pa pa, si bafta la test!
Da, dar cu rabdarea treci si marea! si eu aveam asa de multe pagini, dar am zis: " eeh, las ca trece ". ai sa vezi, trebuie sa ai rabdare, ca daca n-ai rabdare acum, la facultate ( daca vrei s-o faci ), gandeste-te ce-ai sa faci la facultate de 10 ori mai mult invatat, asa ca pregateste-te pentru ce-i mai rau!