Dupa ce iesi de la scoala, scrie cate o lectie doua pe un alt caiet si repeta.Bafta:*:*:* pupici
De azi m-am apucat sa scriu pe caiet de tip unu si de tip doi, dar scriu la fel de urat ca pe un caiet normal, sper ca prin exercitiu sa scriu frumos.
Ai putea incerca sa scrii diferite texte cu stiloul. pixul iti cam deformeaza scrisul...
Ia-ti un caiet de romana si scrie caligrafic cate o poezie
iti garantez ca dupa un timp vei scrie mult mai frumos
vorbesc din proprie cunostinta
si eu scriam urat
noroc!
Degeaba vei umple 10 sau 100 de caiete cu tot felul de texte.Secretul consta in a scrie incet, fara graba.
Incearca sa scrii frumos. Daca nu merge ia-ti un caiet din ala de clasa I tip unu se numeste si te apuci si scrii acolo cum faceai cand erai mic si la un moment dat o sa ti se obisnuiasca mana si vei scrie mai frumos. Si eu am scris urat cand eram mai mica dar cu timpul mi s-a schimbat scrisul (asta probabil pentru ca am tot incercat tot felul de modele si tipuri de scriere vazute pe la colegi sau prieteni) si acum scriu foarte frumos!
Și eu scriam urât prin clasa a 4-a, dar învățătoarea m-a pus să scriu în fiecare zi câte 2 pagini pe zi, parcă. Fă și tu la fel. Îți pun din proprie experiență că funcționează. După o lună scrisul meu era mult mai frumos.