| valhala90 a întrebat:

Buna TPU.Am o mare rugaminte la toti cei care ma puteti ajuta in urmatoarea problema:Eu in prezent sunt elev in clasa a-9-a la profil Mate-Info, insa ultima mea optiune fiind Liceul Militar la care am plaicat si, desi am luat toate probele, am picat la medie(bineinteles ca au fost foart multi care au intrat pe nedrept si stiu din surse sigure). Cu toate acestea, imi doresc sa incerc un transfer la Liceul Militar si daca nu se va putea semestru asta, atunci de la anul. Ceea ce va rog este sa imi spuneti daca se pot efectua astfel de transferuri ori din timpul semestrului, ori de la anul.Astept raspunsurile voastre!

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O sa te poti transfera dupa ce termini anul dar numai daca sunt de acord cu primirea ta cei de la liceul militar. Transferul este prevazut de art.21 din Legea nr.1/2011, poti s-o vezi si tu pe internet. Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
| valhala90 explică:

Am reusit sa vb cu un profesor de la militar care mi-a zis ca pot sa ma transfer de la anul dar va trebui sa pierd un an, cu alte cuvinte sa daudin nou admiterea si sa trec inapoi in clasa a noua...Acum eu daca as sti ca pierd un an, macar sa stiu ca intru, de aceea va intreb daca stiti cam cu cine as putea vorbi ca sa ma admita? Indiferent ca va trebui sa dau niste bani...

| changedgigi a răspuns:

In clasa a 9a semestrul 1 nu se pot face nici un fel de transferuri.Trebuie sa astepti pana la vacanta intersemestriala.In cazul dau cum deja esti semestrul 2, trebuie sa astepti pana la vara, sa ai 10 la purtare, sa ai mediile cat mai mari, sa faci cat mai putine probleme si sa treci la tot.Si in vara te poti muta in ce liceu vrei tu, la profilul mate-info, daca sunt locuri si ai media cu care ai terminat a 9a mai mare decat cea mai mica medie, din liceul in care vrei sa te muti.

| Bog24 a răspuns:

Eu am 17 ani, si la fel, sunt la mate-info.Sunt in clasa a 10-a, si as vrea sa stiu daca de la anul ma pot transfera la un liceu militar. Daca da, ce probe trebuie date? Va multumesc.

| Mariixx a răspuns (pentru Bog24):

Daca ai trecut de varsta de 16 ani, transferul tau nu se mai poate efectua.

| OrzValentin a răspuns (pentru Mariixx):

Dar dacă eu împlinesc 16 ani în noiembrie 2017, pot să mă transfer în 2018? Că tot 16 ani o să am.

| CoadaCatalin a răspuns:

La sfarsitul semestrului dar si la sfarsitul anului doar sa discuti mai intaii cu diriginta si directoarea despre actele necesare inainte de mutare si sa rezolvat.Si eu is pe mate info si s-a transferat un coleg.sa nu pleci in mijlocul semestrului caci o vei lua de la capat acolo si vei pierde mediile si notele de la liceul anterior.

| andrei_5770 a răspuns:

In ce oras e liceul militar?

| Iulian_Gabriel_1997 a răspuns:

Valhala90 si eu sunt tot clasa a 9 da-mi id tau de mess sa vb si eu vreau sa intru la un liceu militar da-mi id tau sau baga tu id meu : hns.graff@yahoo.com
Salut si eu sunt tot clasa a 9 la profil matematica-informatica si as vrea sa ma transfer la un liceu cu program militar... dar nu stiu daca se poate realiza acest lucru... si daca s-ar putea daca va trebui sa repet clasa sau ceva de genu