| lucianos222 a întrebat:

Am o mica - mare problema in sensul ca am teza peste vreo 2 zile la matematica (sunt in clasa a 7- a) si acasa pot face de vreo 7-8 dar la teza nu mai stiu nimic. Ma emotionez extrem de tare si nu se leaga nimic. Acestea sunt valabile si la teste. Incep un exercitiu si nu mai stiu face nimic din el chiar daca e extrem de usor. La tema imi fac toate ex unele cu usurinta, altele mai greu, dar le fac. Nu stiu ce "remediu" ar putea sa fie pentru aceasta problema. Si acum sunt foarte compensat de faptul ca nu voi sti nimic la teza. Nu stiu ce sa fac! Va rog dati-mi niste sfaturi, niste incurajari, niste raspunsuri pozitive. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| ionelaella30 a răspuns:

Stiu la ce te referi si mie mi se intampla la fel ai putea sa citesti foarte atent ce iti cere, sa ramai calm, sa faci mici pauze de cateva minute, sa inspiri pe nas si sa expira pe gura (asta ajuta la stres), sa scrii pe o ciorna inainte de a scrie pe foaia de teza si mai ales dupa ce ai terminat sa verifici fiecare calcul.

3 răspunsuri:
| bobocu15 a răspuns:

Amintesteti ca esti acasa

mira
| mira a răspuns:

Nu trebuie sa fii atat de emotionat la un examen scris.Stai linistit si dupa cateva minute iti revii si ideile de rezolvare incep sa curga.Acasa cand obtii 7 sau 8 lucrezi total independent sau te mai ajuti din cand in cand de notite sau de manual?

| lucianos222 explică (pentru mira):

Nu ma prea ajut de manula.