| Quinn_Alexandra_2000 a întrebat:

Buna, TPU! Am o mică problemă: anul trecut, în clasa a 7 a, am avut nota la purtare scăzută pe semestrul 2 iar media generală a ieșit 9. Întrebarea mea este: pot da la liceul militar dacă într-a 8-a nu am nota scăzută la purtare sau media dintr-a 7 a imi afectează cumva admiterea? Si de asemenea, care sunt notele minime cu care se intra acolo si ce alte conditii trebuie sa mai indeplinesc ca sa fiu admisa?
Multumesc anticipat,

Răspuns Câştigător
| Dita_Madalin_1996 a răspuns:

Da,poti da aceasta este o minciuna cu nota la purtare si prostii din astea sa sperie elevii ...eu am dat la armata si media mea la purtare nu a fost decat in clasele 1-5 o nota de 10 in rest numai 8 9 ...www.youtube.com/madutztube un subscribe m-ar ajuta mersi

| Quinn_Alexandra_2000 explică (pentru Dita_Madalin_1996):

Deci pot intra la liceul militar cu usurinta chiar daca am avut media scazuta la purtare?

2 răspunsuri:
| Cduncfujndf a răspuns:

Da, cred că poți să intrii, dar să știi că trebuie să dai niște teste înainte.Un test psihologic, unul la română și unul la mate. Și trebuie să dai și niște probe sportive.
Eu zic să ai grijă ce faci, că o să trebuie să te pregătești destul de mult pentru acele probe.
Așa am avut un coleg în clasă, de la începutul anului a făcut meditații la psihologie( sau ceva de genul ăsta, ca să treacă proba psihologică), a dat o grămadă de bani pe meditații și a consumat foarte mult timp. Apoi a făcut meditații la română și mate și s-a antrenat pentru probele sportive. S-a pregătit tot anul pentru asta, iar profesorii îl încurajau cu chestia asta.
Până când a venit timpul să dea probele. Proba psihologică a trecut-o cu bine, și cea sportivă la fel. Apoi a dat testul la română și a luat peste 5 puncte, deci a trecut.
Apoi la testul de matematică a luat sub 5 puncte (a luat 3). Și nu a mai putut să intre.
Până la urmă a intrat la un liceu teoretic, pe profil de filologie.
S-a pregătit tot anul, a consumat timp, bani și a făcut efort. Și degeaba.