| EmoGirl11 a întrebat:

Am o micuta problema. Incep clasa a7a si as vrea sa stiu cum e CHIMIA. E nasoala? FUNDA!winking

17 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Fi doar atenta la chestiile de baza.
Daca reusesti sa inveti ce e necesar pentru a face niste lucruri simple, si nu te concentrezi pe altceva (ca mine), o sa fie usor, eu n-am fost atent in clasele mici si acum mi-e greu, dar eh, doar fi atenta si o sa fie usor.
E usoara chimia.

| măcheamăăăî a răspuns:

E faina tare! Daca esti atenta de la inceput o sa fie floare la ureche.La inceput sunt notiuni simple happy

| Wehrmacht a răspuns:

Chimia nu e nasoala(vezi drogurile, explozibili, otravurile...etc) dar depinde si de profesor.Nu poti sa spui ca e chimia naspa doar pentru ca profesorul este naspa sau pentru ca esti tu varza.

| LarissaMouse a răspuns:

Buna! La inceput este foarte simpla si frumoasa.Mai tarziu in clasele mai mari devine mai complicata dar daca inveti si intelegi fiecare lectie, iti va fi usor si o sa iti placa happy
O seara frumoasa!

| JoeTPU a răspuns:

E foarte simpla, imi unul imi place mult.Am avut media 10, e de 100x mai usoara decat fizica, dupa parerea mea.
Succes! big grin

| Nutemaiholba a răspuns:

Primul semestru e simplu, dar al doilea deja profa se asteapta sa stii tot desi nu stii nimic. laughing

| Doηηa a răspuns:

Mie una nu imi place si pot spune ca e destul de grea(chiar daca in clasa a VII-a am avut media 10 la chimie).
Dar nu cea de clasa aVII-a ci cea de a VIII-a e mai grea.
Daca o prinzi de la inceput si te descurci si cu matematica iti va fi usor.
Succes in noul an.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ușurică. Nu te lua după gura lumii, poate o să-ți placă. Baftă.

| Ioonela a răspuns:

Nu e chiar asa grea chimiawinking. Daca esti atenta la ore totul o sa fie bine happy. Succes!

| Criistyanna a răspuns:

In principiu nu este foarte grea eu am trecut cu bine peste tot am luat numai 10 si noua. primele lectii or sa fie ceva simplu pe care va trebuii sa le inveti pe de rost cum ar veni laughing ca sa onbtii o nota mare :d iar apoi veti trece la elemente chimice si va trebuii sa le inveti sunte destul de multe mi, a luat ceva timp sa le invat dar a fost ok. este foarte frumoasa chimia de clasa a 7-a dar cea din a 8-a este grea. X_x

funda? :d

| AndreeaEma a răspuns:

Buna!
Este usoara si probabil o sa iti placa.
Succes! Te pup kiss

| Seby1994 a răspuns:

Mie mi s-a parut o materie de neinteles, dezgustatoare si fara sens. pastreaza funda pana la primele ore de chimie.

| EmoGirl11 explică (pentru Seby1994):

Ai dreptate laughing
O pastrez si mai vedem.

| IasminaMaria a răspuns:

Daca o intelegi nu e nasla deloc, daca nu ai chef sa o inveti atunci e alta treaba

| AdyAlex03 a răspuns:

E simplu nu te speria daca stii fizica e mai usor la chimiewinking

| Nechita_Marina_1998 a răspuns:

Buna! dupa cum au spus si ceilalti daca esti atent la inceput o sa ti se para usoara si foarte frumoasa... mult succes happy