anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU am o nedumerire legată de poliție și mediul online,nu de curând am fost într-un grup/comunitate pe WhatsApp si acolo sunt helperi/moderatorii,am fost exclus din grup pentru nimic si m-am certat in privat cu un helper și ma amenințat cu politia, imi poate face ceva pentru asta? Daca da va rog să îmi dații detalii.multumesc

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Grupurile de pe Whatsapp nu au helperi si mederatori, doar cel care a format grupul poate sa intervaina, dar whatsappul nu-i al lor, fiind o aplicatie a unei corporatii americane.
Ca te-au explus din grup, este frectie la picior de lemn. Probabil ai avut gura mare si ai jignit.
Daca v-ati amenintat cu bataia, omorul, baiat, spanzurat sau altele, da, se poate arata Politiei acele comentarii si amenintari facute online si poti avea probleme cu Politia.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aiureală.

| Hyperion7 a răspuns:

Atât timp cât nu ai calomniat pe cineva sau l-ai jignit ori hărțuit,nu ar putea să-ti facă nimic,însă daca ai bifat una din asta, exista o mica posibilitate, deoarece este o rețea pe socializare, iar aceasta, la rândul ei, este asemuită cu spațiul public.