Sunt la Gojdu, iar zvonurile ala ca profesorii iti dau note mici pana te duci la ei la mediatii...CEA MAI MARE PROSTIE PE CARE AM AUZIT-O IN viata mea..Si eu am vrut sa merg la Eminescu dar am intrat la Gojdu iar acum nu regret asta. E alegera ta unde vrei sa mergi, dar eu iti recomand Gojdu
P.S Bafta la examene!
Bună!
Dacă aş fi în locul tău aş pune prima opţiune "Colegiul Naţional Mihai Eminescu".
Nu asculta zvonurile, nu întotdeauna este adevărat ce auzi.
Nu sunt din Oradea şi nici din judeţul Bihor însă am vorbit la telefon cu verişorul meu care este din Oradea şi învaţă la "Colegiul Naţional Mihai Eminescu".
El este în clasa a-XI-a acum şi mi-a spus că e foarte mulţumit de acest liceu iar profesorii sunt foarte bine pregătiţi.
Succes pe mai departe!
Vărul tău este tot la ştiinţe ale naturii?
Nu.
El este la Matematică-Informatică.
Aha, bine. Mulţumesc!
Buna!
Eu inca nu am terminat clasa a 8-a, la toamna o incep! Si eu vreau sa merg la,, Liceul National Mihai Eminescu", dar la profilul uman.
Mie mi se pare un liceu foarte bun avand in vedere mediile de admitere.Sincer pe toata lumea, care vorbea de Eminescu, folosea cuvinte foarte dragute si nu am auzit lucruri negative despre el.Si Gojdu e un liceu bun,mai ales ca aici unde locuiesc eu e denumit,, liceu de matematica" si de acea multi fug de el.
In plus e viitorul tau in joc, si daca parintii tai aleg Eminescu eu zic sa-i asculti, stiu ei ce spun, dar in acelasi timp gandeste-te bine si analizeaza orice varianta.Doar alege ce ti se pare mai potrivit sau intreaba alti oamenii care au fost la liceele respective.
Succes!
ZuzuliinaEDjAndra întreabă:
alexcatalin13 întreabă: